18 oktober 2017

Outfit / Call 911


Mijn herfstvakantie is in volle gang! De hele week staat ingepland met leuke dingen: film kijken in de bioscoop, lunch dates, naar de kapper, winkelen, taarten bakken en film avonden houden met vriendinnen.  Afgelopen vrijdag begon mijn vakantie en dat 'vierde' ik met Joanne. We dronken warme en koude Oreo milkshakes en maakte outfitfoto's. Ik droeg mijn nieuwe trui van NA-KD die ik echt heel tof vind! In de post van vandaag laat ik hem zien hoe ik hem combineerde. Kijk je mee?Sweater, NA-KD | Spijkerbroek, MANGO | Sneakers, PUMA via SNEAKERS | Cross-body bag, LOAVIES | Horloge, VIOLET HAMDEN 

De trui lijkt van de voorkant een simpele, zwarte sweater. Maar draai ik me om dan zie je een drukke, fel roze tekst. Call 911 om precies te zijn. Om de aandacht een keer op de achterkant te vestigen vind ik heel leuk. Ik ben dol op roze en zwart, dus de combi vind ik natuurlijk te gek. NA-KD heeft de trui ook in andere kleurencombinaties en ze hebben hem ook in T-shirt vorm die ook weer in andere kleuren verkrijgbaar is. Aangezien we richting de koudere maanden gaan, ben ik voor deze warme sweater gegaan. Hij is overal mee te combineren, ideaal kledingstuk dus. Met de code 'loisblog' krijg je 20% korting bij NA-KD!

Om het roze accent wat vaker terug te laten komen, droeg ik mijn roze, velvet cross-body bag weer eens. Deze hele chique tas staat heel erg in het contrast met de sportieve sweater en sneakers (die ook roze zijn!!), maar dat vind ik juist leuk. Verder draag ik een rosé-gouden horloge van Violet Hamden, waarover ik al een uitgebreid artikel schreef. Maar goed, mijn herfstvakantie. Misschien wel mijn laatste als student... In juli ben ik als het goed is afgestudeerd, maar wat ik dan ga doen is nog de vraag (werken, doorstuderen, etc). Voor nu geniet ik nog even van alle schoolvakanties. Maandag heb ik heerlijk geluncht en gewinkeld met vriendinnen, gisteren ben ik naar Cosmo in Den Bosch geweest en verder staan er nog allemaal leuke dingen ingepland. Volg je me al op Instagram? Daar houd ik je op de hoogte!

Wat vind jij van deze outfit? Heb jij ook vakantie?

Dit artikel is in samenwerking met NA-KD.

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.