16 oktober 2017

Favorites / Zara fall/winter

Ondanks het heerlijke weer (yay!) zit ik toch met m'n gedachte bij de wintergarderobe. Gister heb ik een enorme schoonmaak gehouden op mijn kamer. Alle schapjes en kastjes zijn weer stofvrij, de vloer trouwens ook en mijn zomerkleren zijn vervangen door de winterkleren. Heerlijk om mijn kledingkast weer helemaal op te ruimen, schoon te maken en opnieuw in te delen. Alles ligt en hangt er nu zo perfect bij. Ik heb weer een aantal dingen weggedaan om ze bijvoorbeeld te verkopen op mijn United Wardrobe account (houd dat dus in de gaten!). Nu kan ik weer gaan kijken voor nieuwe items en bij Zara selecteerde ik een aantal van mijn favorieten. Kijk je mee?

1. Spijkerrokje - 19,95
2. Leren broek - 29,95
5. Tule jurk - 39,95
8. Grijze mantel - 69,95

Rokjes alleen in de zomer? Nee hoor, met een dikke panty en een paar stoere biker boots draag ik deze winter gewoon een (spijker)rokje. Het model van Zara draagt hem met een gestreepte top en pet, wat ik zelf een hele toffe combinatie vind. Verder vind ik de spijkerbroek helemaal rechtsboven ook heel vet! De sierringen met witte veter erdoorheen ziet er heel gaaf uit. De combi met hetzelfde soort jasje vind ik heel leuk. Erg fashionable!

Het joggingspak met rode strepen is ook echt een favoriet. Het model laat zien dat je gewoon hakken onder een joggingsbroek kan dragen, zo tof! En de broek heeft ook nog eens een heel fijn prijsje :). 

Wat vind jij van bovenstaande items? Ben jij al helemaal herfst en winter proof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.