12 oktober 2017

New in / Violet Hamden
Om te kijken hoe laat het is kijk ik zelden op mijn telefoon. Elke dag heb ik namelijk een horloge om, dus voor de tijd kijk ik nog ouderwets naar mijn pols. Mijn horloge collectie is daarom ook erg groot en afgelopen week heb ik daar weer een nieuw exemplaar aan toegevoegd. Ken je het merk Violet Hamden al? Het is een vrij nieuw horloge en sieraden merk. Misschien dat je Brandfield kent; Violet Hamden is haar jongere zusje! Mijn nieuwe horloge is van de aller nieuwste collectie van Violet Hamden die deze week in gelanceerd. Kijk je mee?


Violet ​Hamden ​staat ​voor ​het ​leven ​in ​het ​hier ​en ​nu: ​wees productief ​en ​efficiënt, ​geniet, ​maak ​mee, ​inspireer en ​leef. Dit horloge heet Nowness Rosé Gold Evening en heeft zoals de naam al zegt een rosé gouden kleur. Deze variant met een zwarte horloge plaat had ik nog niet, dus ik ben heel erg blij met deze aanwinst. Het horloge is heel clean, met die niet te veel poespas. Daar houd ik van! Ondanks de mesh strap, ziet het horloge er heel sportief uit. Het is een vrij klein horloge, waardoor hij ook subtiel en chic oogt. Het is maar net hoe je hem combineert. De Violet Hamden horloges zijn daarnaast ook gewoon bij Brandfield te verkrijgen!

Ik draag ook een armbandje van het merk naast het horloge. Het lijken er twee, maar ze zitten aan één kettinkje vast, dus dat is super chill! De combi van goud en rosé goud kan tegenwoordig weer helemaal, dus je hoeft echt niet meer braaf rosé goud bij rosé goud te dragen (mag wel natuurlijk!). De ringetjes die ik draag zijn van MelanO. 

Wat vind jij van dit horloge? Was je al bekend met Violet Hamden?

Dit artikel is in samenwerking met Violet Hamden.


3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.