09 oktober 2017

Outfit / Flounce sleeves & patent skirt


Herinner je mijn H&M fall favorieten nog? Daarin stonden onder andere een legergroene jas en dit lakleren rokje! Het leren rokje en de jas heb ik tijdens National Glamour Day met 20% korting weten te scoren. Ik ben er zo blij mee, ze stonden al een tijdje op mijn wishlist, dus toen ik ze uiteindelijk ook thuis had, heb ik er bijna een hele week ingeleefd. De jas is heerlijk warm en het jurkje super fashionable. Ik combineerde het rokje met een nieuwe trui van NA-KD. Voor deze te gekke webshop heb ik ook nog een kortigscode van 20%! Kijk je met me mee?

Trui, NA-KD | Leren rokje, H&M | Schoenen, PRIMARK | Panty, H&M 

Deze duck green kleur is tegenwoordig heel veel te zien in de mode. Ik vind het zelf ook een prachtige kleur. Normaal ben ik helemaal niet van het groen, ik heb dan ook geen enkel groen item in mijn kast hangen. Deze kleur vind ik dan wel echt heel mooi. De trui bestaat uit mijn hoofd 6% uit wol, dus hij kriebelt wel heel iets. Daarom heb ik er nog een T-shirt onder gedaan, omdat ik daar best gevoelig voor ben. Verder is de trui heerlijk warm en heeft hij super gave mouwen. De flounce sleeves vind ik een heel leuk detail! Met de code loisblog krijg je 20% korting op alles bij NA-KD (uitgezonderd sale). 

Het rokje vind ik in combinatie met de trui helemaal niet ordinair overkomen. Mijn moeder had er nog wel een mening over, maar deze combi vond zij ook leuk. Als ik het zou combineren met een crop-top en een fishnet panty was het een heel ander verhaal. Door deze twee items met elkaar te stylen krijg je een super fashionable outfit. Een van mijn favorieten voor de herfst. 

Wat vind jij van deze outfit?

Dit artikel is in samenwerking met NA-KD.

8 opmerkingen:

 1. wat een super toffe trui! I like it <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat je leuk! Vind het rokje zo ook leuk, terwijl ik hem op de website echt helemaal niets vond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een te leuke trui, die kleur ook!! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. tof outfitje! zou ik ook zeker aandoen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een toffe outfit! Ik vind deze combinatie ook super mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke combi! De rok zou ik zelf niet zo snel uitkiezen, maar jij hebt hem erg leuk gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit. het staat je heel leuk.
  de rok is super.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.