06 oktober 2017

New In / Love Moschino

Als je mijn inspiratie artikel heb gezien over de street style van Fshion Week Milan, kon je zien dat cross-body tassen met een dikke band heel geliefd zijn bij de fashion gurus. Deze tassen geven met het hengsel net wat meer dan een gewone cross-body. Het geeft nog meer toe aan je outfit. Ook vertelde ik dat ik zo'n tas binnen zou krijgen en afgelopen week was dat zo ver. Van  Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een tas uitzoeken en mijn oog viel meteen op dit exemplaar van Love Moschino. Kijk je met mij mee?

Deze cross-body bag heeft de ideale maat. Mijn portemonnee kan er in, mijn polaroid en zelfs mijn spiegelreflex! Natuurlijk niet allemaal tegelijk, maar ik vind het heel fijn dat ik mijn camera in stijl kan meenemen. De tas is van leer en op de voorkant is een zilver hart te zien en natuurlijk het bekende logo van Love Moschino. Het leukste vind ik de band. Lekker stevig en dik en super tof met de zilveren glitter letters. 

Op mijn Instagram plaatste ik deze week al een foto met de tas en toen combineerde ik hem met een spijkerbroek, stoer jasje en hakken. Ik kreeg heel veel leuke reacties, zo leuk om te horen! Je zult de tas vast nog vaak voorbij zien komen, want ik ben er dol op. Hij is basic, maar toch lekker opvallend. 

Wat vind jij van deze tas? En van tassen met een dikke band?

Dit artikel is in samenwerking met Duifhuizen tassen en koffers.

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.