28 september 2017

Instagram / Outfits & dates (09/'17)


Eén: laatste outfitpost met mijn flared pants en space sweater. Bekijk hem hier. Twee: ik ben helemaal dol op deze combi! Drie: monday mood. Babe. You Got This heb ik bijna uit. Ik kan niet wachten om aan On Top te beginnen. Vier: dansjes en drankjes in Nijmegen met mijn vriendinnetje Milou! We waren heel veel gespot door de fotograaf, haha. Vijf: coffee dates met Carmen. Nieuw hotspotje ontdekt in Arnhem, Anne&Max. Zes: deze outfit heb ik op het moment van typen weer aan. Ik vind het zo leuk!Zeven: dit super leuke luipaard print jurkje scoorde ik bij Costes, ongeveer een maandje terug. Ik ben er zo blij mee. I love leopard! Who's with me? Acht: window shoppen in Mallorca. Niks gekocht helaas... Negen: dit was dus de lunch bij Anne&Max in Arnhem. Ziet er heerlijk uit, toch?

Deze maand is school weer begonnen. Begrippen zoals branding, online communicatie en website optimalisatie heb ik alweer vaak genoeg gehoord, maar het blijft heel leuk en leerzaam. Elke week krijg ik een ander vak: ik krijg maandag college en vrijdag moeten we iets inleveren of presenteren. Dat betekent dat ik in het weekend niet zo veel voor school hoef te doen, maar doordeweeks heel druk ben. Het maken van foto's lukt daarom dan niet altijd. Daar baal ik wel van, maar ik probeer het allemaal zo goed mogelijk in te plannen. 

Op Instagram probeer ik iedere dag een foto te plaatsen en als dat niet lukt, zet ik wel iets in mijn Story. Dus volg me vooral om updates te ontvangen (@loisblog)! 

Wat heb jij deze maand gedaan? Ook zo druk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.