27 september 2017

Outfit / Space girls

Afgelopen zomer ontving ik een leuk pakketje van Monki via StyleLounge (bekijk hier de zomerse outfitpost) waar ook twee sweaters in zaten. Nu het weer wat frisser wordt kan ik ze eindelijk aan en stiekem ben ik daar best blij mee. Ik vind ze echt super tof, dus ik kon niet wachten om ze te combineren tijdens de koudere dagen. In de outfitpost van vandaag laat ik de zwarte trui met een 'space'-achtige opdruk zien. Ik combineerde de stoere trui met een chique clutch en een flared pants. Kijk je mee?

Sweater, MONKI via STYLELOUNGE | Broek, STRAATSTIJL | Tasje, MONKI | Sneakers, PUMA via SNEAKERS | Horloge, CLUSE


De combinatie van lila en zwart vind ik heel eg tof. Sinds ik dit tasje heb gekocht bij Monki heb ik steeds meer items in of met deze kleur. De flared pants vind ik heel leuk staan met zo'n trui. Je krijgt er toch een beetje een huispak idee van, terwijl het heel er fashionable is, zeker in combinatie met het lakleren tasje. De combinatie van de verschillende stijlen is nog steeds mijn favoriet. Ik draag platform sneakers van Puma onder de broek, voor dat extra hipster effect. ;)

Voor deze look vond ik het leuk om het tasje kort te dragen, omdat je zo nog meer dat chiquere effect krijgt, maar je kan de ketting van de tas ook lang laten, zodat je hem echt cross-body kan dragen. Deze outfit is heerlijk voor de herfst en het wordt denk ik echt een van mijn favorieten!

Wat vind jij van deze outfit? 

4 opmerkingen:

  1. Wauw wat een toffe outfit! Je tasje past er ook echt perfect bij <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk die sweaters! en dat tasje, aaah so pretty!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hele gave foto's zeg! Oh en ik hou nog steeds enorm van je broek!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.