25 september 2017

Inspiration / Fashion Week Milan '17

Vandaag is de laatste dag van de Milan Fashion Week, maar ik heb al een hoop mooie shows en street style looks voorbij zien komen op Instagram. Rond deze tijd zoek ik veel op #fashionweek of #fashionweekstreetstyle en zo kom ik de tofste foto's tegen! In dit artikel vertel ik je graag wat mij opviel in Milaan en deel ik mijn favoriete street style outfits. Kijk je met me mee?

Allereerst de hoeveelheid kleur valt me op. Fel blauw, rood, groen, roze en geel: de outfits kleuren de straten heel erg op. De kleur die ik het meeste voorbij zag komen was groen. Mintgroen, donkergroen, zeegroen, heel variërend. Ik heb op dit moment nog niks groens in mijn kast, maar als ik deze street style moet geloven, heb ik het echt wel nodig dit seizoen!

De dikke hengsels aan de cross-body bags zagen we natuurlijk al een tijdje, maar ook in Milaan zijn ze er nog niet op uitgekeken. De opkomende trend vind ik heel leuk. Binnenkort ontvang ik ook een mooie tas met een dikker hengsel. Heel erg stoer vind ik het. Ik krijg er een in het zwart, maar in tijdens Fashion Week zie ik ze weer in alle kleuren voorbij komen.

Verder zie ik veel leer, pakken, denim, oversized, heuptasjes en taille riemen. Morgen begint Paris Fashion Week en dan zul je zien dat de street style weer anders is. Zo leuk om dat bij te houden. Wat zou ik er een graag naar toe willen! :)

Houd jij ook zo van de street style looks tijdens Fashion Week?


2 opmerkingen:

  1. Ik ben gek op street style! Houd ook alles in de gaten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil heel graag zo'n pak met printje of in een toffe kleur! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.