20 september 2017

Favorites / H&M Fall

De zomerdagen zijn nu echt voorbij, dus we kunnen weer plaats maken voor warme truien, dikke jassen en heel veel laagjes. Deze week viel het herfst weer wel mee, maar morgen begint toch officieel de herfst. Een seizoen waar ik heel erg tegenop zie, want ik ben totaal geen herfsttype. Aan de grauwe, regenachtige dagen zou ik nooit kunnen wennen. Het enige voordeel is het nieuwe modeseizoen! Met laagjes kan je heerlijk experimenteren en verschillende stijlen combineren. Bij H&M heb ik al heel veel items voorbij zien komen. Kijk je mee naar mijn favorieten?


De lakleren rok heb ik al een tijdje op het oog. Ik zie hem bij heel veel winkels, zoals Monki en H&M. Lakleer is natuurlijk weer anders dan gewoon leer en het ziet er misschien een beetje cheap uit, maar ik vind het tegenwoordig heel tof! Zeker met een dikke trui erboven, een panty en stoere boots. Zo combineer je een sexy en een beetje gewaagd rokje op een hele andere manier.

Natuurlijk kan de teddy biker jas niet ontbreken in dit rijtje. Ik heb hem al echt zoveel voorbij zien komen op Instagram. Hij is ontzettend populair. Ik heb hem nog niet in de winkel gezien, wat ik wel zou willen, aangezien ik heel benieuwd ben naar de kleur. Ik houd namelijk niet zo van dat hele gele. 

De padded legergroene jas is ook heel heel tof! Dit model moet ik dit seizoen echt in mijn garderobe hebben. Ik weet alleen nog niet of ik voor deze print ga of voor basic zwart. Beide zullen heel gaaf staan met een mom jeans of juist met het lakleren rokje. Wel moet ik de jas eerst even passen om te kijken of het wel iets voor mij is. 

Wat vind jij van deze items? Heb je al zin in de herfst?


6 opmerkingen:

 1. Wat een leuke items heeft h&m, ik vind de koltrui met stippen heel erg cute!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe items! Ik vind vooral de lak leren rok echt heel gaaf.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke items; ik hou er echt van om voor 't najaar te winkelen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die biker / teddy jas is echt helemaal mijn ding, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. h&m heeft echt weer leuke dingen zie ik al! liefde voor die teddy jas!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.