18 september 2017

Outfit / Starstruck

Het is gewoon meer dan twee weken geleden dat ik voor het laatst iets op mijn blog plaatste. Moet ik mezelf opnieuw voorstellen? De afgelopen dagen had ik een klein blogdipje: school was weer begonnen, ik had weinig inspiratie en mijn vrije tijd was ver te zoeken. Gelukkig was ik afgelopen vrijdag vrij en had ik een echt bloggersdagje ingepland. Ik sprak eerst af met Carmen om foto's te maken en daarna hebben we geluncht. In de middag had ik een coffee date met Joanne en hebben we o.a. deze outfitfoto's gemaakt. Ik draag een compleet nieuwe look. Kijk je mee?

T-shirt, CATWALK JUNKIE via MIINTO | Broek met sterren, CATWALK JUNKIE via MIINTO | Sneakers, STEVE MADDEN via SACHA | Crossbody bag. COSTES | Sjaaltje met sterren, HUNKEMÖLLER | Horloge, CLUSE |  Ringen, MELANO

Hoe leuk is deze outfit?! Ik ben zo blij met mijn nieuwe items. Via Miinto bestelde ik twee nieuwe items van Catwalk Junkie. Een paar maanden geleden plaatste ik ook een outfitpost met een leuk jurkje van dit merk, ook via Miinto. Bij Miinto kan je shoppen bij de kleinere boutiques. Mijn items komen bijvoorbeeld van de boutique Nameless. Een super leuk concept als je het mij vraagt! 

In deze outfit is het hoofdthema sterren. Deze trend is nog steeds super hot! De broek is heel sportief. Het is een joggingsbroek, dus hij zit super comfortabel, maar staat ook nog eens heel erg fashionable door de leuke print! Dit is echt een nieuwe favoriet! De sterren komen terug in de sneakers en in het sjaaltje. Het sjaaltje draag ik als een haarband in mijn haar, maar kan ook op andere manieren worden gedragen. 

Bijvoorbeeld om je nek! De hoeveelheid sterren in mijn outfit vind ik helemaal niet druk of veel. De laatste tijd ben ik veel meer van de printjes, dus het kan me niet veel genoeg zijn. Normaal zou ik de broek wellicht combineren met een rustig T-shirt of mooie trui, maar nu is deze ook best uitgesproken. In eerste instantie bestelde ik de items los van elkaar, maar toen ik ze allebei binnen had, vond ik de combinatie heel leuk staan. Deze look ga ik zeker nog veel dragen!

Wat vind jij van deze outfit? Ben jij ook zo gek op prints?

Dit artikel is in samenwerking met Miinto. 

3 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.