01 september 2017

Outfit / Open back dress & biker boots

Vorige week was ik even in Doesburg te vinden. Een super leuk en schattig plaatsje. Als echte toeristen liepen we met een plattegrond door het dorpje en onderweg kwamen we hele leuke huisjes tegen (heb je toen mijn Insta Stories gezien?). Die dag was het heerlijk weer voor Nederlandse begrippen, dus ik droeg mijn jurkje van Catwalk Junkie. Ik liet hem al een keer eerder in een outfitpost zien, maar dit keer heb ik hem met een paar biker boots en een hoed gecombineerd voor een hele andere look. Kijk je mee?


Jurk, CATWALK JUNKIE via MIINTO | Bikerboots, SACHA | Cross-body bag, COSTES | Hoed, HUNKEMÖLLER | Zonnebril, POLETTE 

Voor het eerst in lange tijd had ik ook weer vlechtjes bij mezelf gemaakt. Niet dat ze zo mooi zijn, maar op zich vind ik het wel leuk staan in combinatie met de hoes en bril. Een beetje cowboy meets rockstar met die bikerboots. De bikerboots stonden eigenlijk achterin de kast, aangezien ik dacht dat ik ze in de zomer nooit aan zou doen. Wrong! Ik vind ze zo leuk staan met dit jurkje. De volgende dagen had ik een soort tik dat ik elke keer die laarzen aan deed onder mijn blote benen (met een jurkje, een rokje en een short). 

Wat vind jij van deze look? Hoe vind jij het jurkje met de biker boots gecombineerd?

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.