30 augustus 2017

Shop the look / Sporty chic

Afgelopen dagen was het super lekker weer, maar ik denk dat dat ook de laatste echte zomerdagen waren. Volgende week moet ik alweer naar school en voor je het weet is het herfst. Daar kijk ik zo tegenop. Ik ben echt geen herfsttype. Voor aankomende dagen heb ik een leuk lookje samengesteld ter inspiratie. Hoe tof is het om in een joggingsbroek (wel de chique versie) naar school te gaan. Ik vind het zo leuk om verschillende stylen met elkaar te combineren, dus kijk je mee naar deze outfit?

Jogger - Catwalk Junkie
T-shirt - H&M
Sandalen met hak - Steve Madden
Armband rosé - My Jewellery
Cross-body bag panterprint - Zara
Layer ketting - Mode Musthaves
Lippenstift - Dior

De super toffe jogger is van Catwalk Junkie. Een merk dat ik sinds kort pas ken. Ze verkopen echt hele leuke items. De niet standaard dingen laat maar zeggen. Ook hun Insta feed is geweldig! Het model van de broek is vrij chic, maar door de strepen krijgt hij een sportieve touch. Ik combineer hem met een simpele top. Voor aan de voeten heb ik voor een mooie sandaal met hak gekozen. Ik vind hem zo pretty! De combi van de hak met de broek zou echt heel fashionable staan. 

Het tasje maakt de look wat speelser. Hoe leuk is 'ie?! Verder heb ik wat accessoires uitgekozen en je bent ready voor het weekend. 

Wat vind jij van deze outfit? Houd jij ook zo van sporty chic?

3 opmerkingen:

  1. Heel leuk! Ik ben echt gek op die armbanden van My Jewellery, heb er ook echt al een aantal maar blijf nieuwe op mijn wishlist zetten haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De broek vind ik erg leuk, ik draag tegenwoordig meestal jeans maar jaren geleden droeg ik vaker dit soort sportieve broeken.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.