06 november 2017

Outfit / My new flared jeans


Al een tijd was ik op zoek naar de perfecte flared jeans. Ik kijk naar de kleur, de wassing, de pijpen, maar vooral naar de lengte. Met mijn lange benen zijn de meeste broeken net iets te kort voor mij. Een een skinny of boyfriend jeans vind ik dat meestal niet zo'n probleem, maar met een flared vind ik het toch niet mooi staan. Zara staat vaak bekend om haar korte broeken (tenminste voor mij), maar dit keer vond ik een mooie lange broek én hij had een mooie flare. Ik ben er zo zo blij mee! Ik droeg heb al tijdens het Hunkmöller event, maar graag laat ik hem jullie zien met deze outfit. Kijk je mee?Jas, H&M | Shirt, MONKI | Jeans, ZARA | Laarsjes, INVITO | Haarband, SACHA | Kettinkjes, MY JEWELLERY | Cross-body bag, COSTES   
De flared jeans combineerde ik met een simpele, maar leuke top van Monki. De twee hartjes vind ik echt een grappig detail. Daarover heen mijn nieuwe favoriete winterjas. Deze droeg ik ook in mijn laatste outfit post. Ik krijg er zoveel leuke complimentjes over. Echt een goede aanwinst geweest. Verder draag ik laarsjes van Invito die ik al een tijdje heb. De haarband is van Sacha. Ik wilde hem een half jaar trouwens weg doen, maar toen kwam de hele trend en hield ik hem toch maar voor mezelf, haha. Hij is velvet en dat maakt hem extra leuk, zeker voor de winter :)
Deze broek is echt een musthave is mijn kast. Je kan hier ook zoveel kanten mee op: sexy, casual, zakelijk of juist funky. Ik ga in ieder geval nog veel outfits met dit items maken. De kleur kan overal bij. Zelf zat ik al te denken aan iets met een kolletje, maar dan wel sexy, zoals een doorschijnende coltrui. 

Wat vind jij van deze look? Heb jij ook een flared jeans?

6 opmerkingen:

 1. Wat een toffe flared jeans is dit! Ik heb er nog geen een maar ik vind ze zo mooi <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat haarbandje staat je zo leuk, goed dat je die hebt gehouden! Ik vind de broek je echt fantastisch staan, helaas staat het mij niet zo mooi maar ik vind het zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit het staat je super goed.
  de broek is het mooiste.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh die laatste foto is mooi! Leuke outfit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit en fijn dat je een model hebt gevonden voor jouw lengte! Ik vind flared jeans ook heel mooi staan met een zwart see-trough coltruitje. Heel chique!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.