10 november 2017

Favorites / Brandfield

Sieraden kunnen je outfit écht afmaken. Een simpel shirtje ziet er met een paar kettinkjes een stuk gezelliger uit. Ik vind het leuk dat er ook zoveel trends zijn in sieraden. Heel veel sieraden in je oor zie je nu bijvoorbeeld veel. De twee oorbelletjes hierboven vind ik super cute! De combinatie van deze twee staat hartstikke vrolijk. Naast deze zilveren oorhangers zag ik bij Brandfield veel meer leuke sieraden en tassen. Ik selecteerde mijn favorieten. Kijk je mee?

Buddha to Buddha ring - €79,00
Ted Baker tas - €240,00
Rosefield horloge - €99,00
Josh armband - €29,50
MYA BAY ring - €35,00
Karma oorbellen - €13,95
Rains tas - €69,95
All the Luck in the World oorbellen - €40,00
Cluse horloge - €89,00

Oké, hoe mooi is dit horloge van Rosefield? Die kleurencombinatie, wauw! Ik vind het bandje zo'n mooie kleur hebben en het materiaal is ook echt prachtig. Zoiets heb ik nog niet in mijn horloge stash en zoals je misschien weet, heb ik heel veel horloges. Het horloge van Cluse is natuurlijk ook erg mooi. De armband van Josh zit ook tussen mijn favorieten. Ik heb eigenlijk alleen maat 'girly' armbandjes en zo'n stoere armband mist nog. Het lijkt me alleen best lastig stijlen, maar misschien  staat het met wat kleine armbandjes heel leuk. 

Bij mijn favorieten heb ik ook twee tassen geselecteerd: een shopper van Ted Baker en een rugtas van Rains. Beide hele verschillende, maar mooie tassen. Ik heb wel een rugzak, maar die vind ik te sportief om te dragen in dagelijkse outfits. Ik heb dan liever een wat chiquer model, zoals deze. 

Wat vind jij van deze Brandfield items? Ben jij ook zo'n fan van sieraden?

Dit artikel is in samenwerking met Brandfield.

3 opmerkingen:

 1. Jaaa, allemaal super leuk! Ik wil ook heel graag een tas van Ted Baker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een geweldige items! Het panter armbandje vind ik heel erg pretty. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk! Mijn favoriet is het horloge van Rosefield!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.