13 november 2017

New in / Buckle boots

Yes, ik heb weer een nieuw paar schoenen. Ik heb er alleen geen plekje meer voor (oops), maar dat terzijde. Deze stoere enkellaarsjes had ik nog niet en ik twijfelde altijd heel erg of ze wel bij me pasten. Vooral de gespen lieten me twijfelen. Ik heb wel een paar bikerboots en daar ben ik heel erg blij mee, maar dit soort zijn toch weer anders. Je ziet ze in heel veel voorbij komen, in heel veel verschillende modellen, en uiteindelijk heb ik voor dit paar gekozen. Waarom? Lees snel verder.

 Mijn nieuwe aanwinst komt van Sacha. Ondanks de gespen en studs vind ik zo ergens wel cute. Dat komt waarschijnlijk doordat de studs een soort pareltjes zijn. Het zijn geen hele stoere studs.  Van dit model, zullen dit de minst stoere zijn. Er zijn nog een heleboel versies die veel robuuster zijn.

Ik heb de schoenen in mijn normale maat besteld en ze zitten perfect. Het materiaal aan de buitenkant is leer en aan de binnenkant textiel. Daardoor lopen ze heerlijk. De laarsjes hebben beide vier gespen en zilveren details en ronde studs. Er zit een kleine hak onder van ongeveer 3 centimeter. De schoenen kosten €129,95 en zijn hier te vinden in de webshop van Sacha. Naast deze laarsjes, heeft Sacha nog veel meer buckle boots en biker boots

Op het moment van schrijven heb ik ze nog niet gedragen in een outfit, maar je zult ze snel voorbij zien komen! Ik heb al een aantal looks in mijn hoofd. Bijvoorbeeld met een denim jeans, een warme trui en een cross-body bag. Of juist onder een rokje met daarboven mijn nieuwe top met panterprint. Allemaal leuke ideeën dus houd mijn blog en Instagram in de gaten. 

Wat vind jij van deze enkellaarsjes?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha. 

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat een toffe schoenen! Ik ben ook nog op zoek naar zoiets.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn echt heel leuk! Vind sowieso de collectie van Sacha op dit moment erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.