15 november 2017

Inspiration / Autumn sweaters

Terwijl ik aan dit artikel begin, is het behoorlijk koud. Het liefst trek ik zo'n warme, dikke, oversized sweater aan, maar die heb ik eigenlijk niet echt. Ik heb wel truien, maar niet die typische knits voor in de herfst. Tijd om wat inspiratie op te doen op Pinterest. Ik kwam de fijnste truien tegen, maar ook de leukste combinaties. Want geef toe, het is soms best lastig om een toch simpele trui te stylen. Het kan nog wel eens saai overkomen, maar dat hoeft helemaal niet. Ook in een grote trui kan je er super fashionable uitzien. Kijk je mee?

Zoals hierboven te zien is, zijn er een heleboel verschillende truien. Met of zonder kol, lang of cropped, flared mouwen of meer vlindermouwen. Meestal zijn die typische knits er in één kleur, bijvoorbeeld grijs. Maar de trui links bovenaan heeft juist heel veel kleuren. Ik vind hem zo leuk! 

Ook zijn er verschillende manieren om een sweater te dragen. Leuk is onder een tuinbroek. Maar een trui kan ook gewoon boven een (lange) rok!. Zo heb je de mix tussen comfy en vrouwelijk. Een trui is ook leuk als je hem in je broek stopt, maar ook als je hem erover draagt, zeker als 'ie wat langer valt. Dan zijn een stoere jeans en sneakers perfect. Of een paar biker boots. Je ziet ook steeds meer truien met onwijs lange mouwen, heerlijk vind ik dat! Zo creëer je ook extra lengte. 

De outfit helemaal linksonder in het hoekje vind ik ook super tof. Deze look laat zien dat je in de herfst ook gewoon all white kan dragen. Een mooie witte trui boven op een witte broek met zwarte streepjes die wat korter valt. De bruine details van de andere items staan er super mooi bij. De outfit helemaal rechts onderin is ook een van mijn favorieten.

Hoe combineer jij jouw truien?

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk! Ik heb een paar hele leuke truien. Draag ik meestal gewoon met een spijkerbroek :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heerlijk die grote, enorme truien! ik ben ook echt in niets anders te vinden meer, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.