10 april 2017

New in / Steve Madden velvet pumps

Voor de lente en zomer was ik nog op zoek naar sandalen met een hak. Deze heb ik gevonden bij Sacha. Fluweel is in de zomer ook nog hartstikke in, dus ik heb gekozen voor deze velvet Steve Madden schoenen.  Sacha heeft ze ook nog in het licht roze, ook heel mooi! Dit soort sandaaltjes kunnen overal onder: een skinny of boyfriend jeans, rokjes en jurkjes. Kijk je mee?


De sandalen met hak vallen normaal, dus ik heb ze in maat 40 besteld. Ondanks de hogen hak en platte zool, lopen ze fijn. Ik kan er geen kilometers mee lopen, maar voor een middag terrassen zijn ze prima! Voor een shopdagje zou ik eerder voor loafers kiezen. Deze zijn super hot en voor de lente en zomer zijn ze perfect, omdat ze stevig, maar toch luchtig zitten. 

Ik heb al een paar outfits in gedachte waarmee ik deze schoenen kan combineren. Binnenkort ontvang ik mijn momjeans, dus dat lijkt me tof om samen te dragen. Natuurlijk heb ik ook een aantal (lange) zwarte jurken waarmee deze pareltjes prachtig zullen staan. Deze looks zal ik natuurlijk met jullie delen, dus houd mijn blog of Instagram in de gaten!

Wat vind jij van deze schoenen?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha. 

16 opmerkingen:

 1. Oh wauw wat een pareltjes! Ik vind ze echt prachtig, die wil ik ook wel hebben! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het velvet in combinatie met deze schoenen is zo tof!
  I love it, ik vind ze heel mooi.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, hele mooie schoenen! Ik vind dit soort modellen altijd heel elegant :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze staan inderdaad heel elegant! Laat het snel zien :)

   Verwijderen
 4. Wauw, prachtige schoenen! Kan niet wachten om te zien hoe jij ze combineert.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bekijk snel mijn laatste artikel. Ik combineer ze met een mom jeans!

   Verwijderen
 5. Wat zijn je nieuwe schoenen leuk! Ik heb ze even bekeken op de site, en die roze zijn inderdaad ook zó mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zat heel erg te twijfelen, maar uiteindelijk toch voor de zwarte gekozen omdat ik die meer zou dragen!

   Verwijderen
 6. Ze zijn super mooi en kunnen inderdaad overal bij! Heel leuk, ben benieuwd hoe jij ze styled.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In het artikel van vandaag laat ik je zien hoe ik ze combineer!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.