07 april 2017

Outfit / Band shirt, leather skirt & biker boots

Mijn stijl beschrijven vind ik best lastig. Een vaste stijl heb ik niet. Het is vaak hoe ik me voel op een dag en waar ik zin in heb. De ene keer is dat sportief en de andere keer chique. Vandaag laat ik een vrij stoere look zien. Een tijdje geleden kocht ik bij de Stradivarius dit band T-shirt van Guns 'n Roses. Ik ben er geen fan van, maar ik vond het shirt gewoon te gek! Jep, zo gaat dat in de mode. Ik combineerde dit items met nog een paar stoere items, maar ook met iets chiques. Kijk je mee?T-shirt, STRADIVARIUS | Leren rok, LOFTY MANNER | Fishnet panty, STRAATSTIJL | Biker boots, SACHA | Spijkerjas, LOFTY MANNER | Zonnebril, POLETTE

Deze look droeg ik tijdens een lunchdate met Carmen. Het was super lekker weer en hebben op het terras gegeten. Ik heb het bandshirt gecombineerd met een leren rok. Dat is een basic item die iedere vrouw in haar kledingkast zou moeten hebben. Zo'n rok draag je met een witte blouse voor een typische kantoor look, maar met een band shirt en een fishnet panty voor een stoere outfit. Ook draag ik mijn biker boots om nog meer die edgy touch eraan te geven. Oh, en de spijkerjas past er door zijn oversized model perfect bij!
Ik moet toegeven, voor mij is dit wel een best stoere outfit. Maar, ik vind hem wel echt tof! Nu heb ik eigenlijk alleen maar stoere items, maar al deze kledingstukken zijn natuurlijk ook andere te combineren. Het bandshirt met een chique pantalon bijvoorbeeld. Dat soort combinaties vind ik eigenlijk nog leuker!

Wat vind jij van deze outfit? Welke stijl heb jij?

Dit artikel is in samenwerking met Straatstijl en Lofty Manner.

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.