05 april 2017

New in / Daniel Wellington Classic PetiteIets wat ik elke dag draag? Een horloge. Ik kan niet zonder. Voor de tijd kijk ik ook nooit op mijn mobiel, maar altijd naar mijn pols. Daarom heb ik ook een aardige collectie horloges. Allemaal verschillend: groot, klein, goud, zilver, klassiek of trendy. Vandaag laat ik jullie mijn nieuwe aanwinst zien. Mijn nieuwe rosé-gouden horloge is van Daniel Wellington. Zij hebben een nieuw model gelanceerd, de Classic Petite. Hij is inderdaad klein, maar heel fijn! Kijk je mee?

Het horloge is heel klassiek, zoals de naam ook zegt. Ik heb gekozen voor een rosé-gouden mesh band en een wit klokje (32 mm). Deze combinatie had ik nog niet in mijn stash. Daniel Wellington heeft het horloge ook in het rosé met een zwart klokje, zilver met een wit klokje of zilver met een zwart klokje. Ik vind ze alle vier echt super mooi!

Ik draag veel rosé-gouden sieraden, dus daar past het horloge in ieder geval heel mooi bij! Ben je zelf nog op zoek naar een horloge (of bandje)? Met de code LOISBLOG krijg je 15% korting op je bestelling bij Daniel Wellington. 

Wat vind jij van de Classic Petite?

8 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig horloge! Ik vind een kleine variant juist wel leuk <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zag 'm al op je insta account! Je nieuwe horloge is supermooi :) Ik draag ook elke dag een horloge en kan echt niet meer zonder!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.