03 april 2017

Hunkemöller Bra Party / Drie nieuwe setjes

Hip hip hooray! It’s Bra Party! Bij Hunkemöller shop je nu de 3e bh gratis of de 2e bh met 50% korting! Super fijn als je twijfelt tussen jouw favorieten. Want wat moet je kiezen? Ben je nog op zoek naar een basic? Of iets met bloemen? Of een verleidelijke? Nu is je kans om 3 bh’s aan te schaffen. Ik werd helemaal happy van deze campagne en vandaag laat ik mijn drie nieuwe en favoriete bh’s zien. Kijk je mee?

Afgelopen dagen was het heerlijk lente weer en dan wil ik daar gelijk alles op aanpassen, ook mijn bh-setjes. De kleuren wit en roze komen dan meteen in me op. Mijn nieuwe witte bh met zwart kant is super chique. Pas daar dan ook je outfit op aan en draag de bh onder een witte blouse. En deze mag gezien worden. Knoop daarom de blouse niet helemaal dicht.

De roze bh met zwart kant is super zoet. Perfect voor de lente, ik vind hem zo schattig. Dit is ook een bh die bij veel vrouwen past. De roze kleur maakt hem schattig en vrouwelijk en het zwarte kant maakt hem sexy, maar ook stoer. 

Het is heel erg belangrijk dat je de juiste bh-maat draagt. Mijn vertrouwde, zwarte bh was te klein, dus ik heb meteen een nieuwe gescoord in mijn favorite fit. Want een zwarte bh heb ik echt nodig. Past overal onder. Stijl tip: draag een mooie, zwarte bh onder een doorschijnende top voor een sexy en vrouwelijke look.

Dus lady’s, join the party! Wat zijn jouw drie favoriete setjes?


Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller.

12 opmerkingen:

 1. Mooie bh's zijn dit! Ik vind die zwarte denk ik het mooist, heel mooi onder een blouse inderdaad! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, iedere vrouw hoort een zwarte bh in haar lingerielade te hebben! :)

   Verwijderen
 2. Hele mooie bh's! Ik vind de witte met kant het mooist <3
  Ik heb zelf afgelopen Zaterdag ook een prachtig setje geshopt bij de hunkemoller!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, die vind ik inderdaad ook prachtig! Ik ben benieuwd naar jouw setje!

   Verwijderen
 3. Wat een mooie bh's! Vind ze allemaal leuk :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. LOVE IT! Ik ben ook altijd op zoek naar leuke setjes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yay leuk om te horen! Kijk vooral even op de site :)

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.