31 maart 2017

Wishlist / National Glamour Day (01/04/17)

Morgen is het weer National Glamour Day. De dag waarop je bij heel veel winkels op vertoon van het april nummer van Glamour 20% korting krijgt op alle items. Mijn moeder, mijn zusje en ik gaan altijd shoppen op deze dag (het is een heuse traditie geworden), maar heb je geen tijd om de stad in te gaan? Bij de meeste merken kan je ook online terecht (bekijk hier alle kortingscodes). Voordat we gaan shoppen, kijk ik eerst altijd online of ik al een paar leuke items zie en vandaag deel ik mijn favorieten. Kijk je mee naar mijn wishlist voor National Glamour Day?

Ronde handdoek - Pieces
Geborduurde rok - Topshop via Wehkamp
Zwarte Loafers - Sacha
Sjerp met vetersluiting - Mango
T-shirt met panterprint - Colourful Rebel
Oorbellen - Monki
Parfum - Hugo Boss via Douglas
Blouse - H&M
Spijkerrok - Monki

Jep, bij Pieces, Wehkamp, Sacha, Mango, Colourful Rebel, Monki, Douglas, H&M en nog veel meer merken krijg je op 1 april 20% korting. En hoe leuk zijn al deze items?! Zo'n ronde strandhanddoek lijkt me zo tof! En oh, dat zwarte rokje met borduursels is super cute. Eerder liet ik al weten dat ik van die abstracte oorbellen best leuk vond. Ik zie ze steeds vaker en zoals ik al zei: het wordt een grote trend. Ook een brede riem die men in de taille draagt is hot. Eerst moest ik er niks van hebben, maar eigenlijk is het best mooi. Ik heb nog een grote, witte blouse thuis en daarmee zou ik zo'n zwarte sjerp wel mee combineren. Verder gewoon een zwarte jeans eronder en je hebt een super coole look. 

Ik zou alle items zo mijn kast in willen kopiëren. Nu maar hopen dat we ze morgen ook in de winkel kunnen vinden. Heb jij morgen niks te doen en kan je nog wel wat nieuwe lente items gebruiken? Koop of leen dan de Glamour en sla je slag! 

Wat vind jij van deze items? Ga je zelf ook shoppen op National Glamour Day?
4 opmerkingen:

 1. Wat een toffe spijkerrok! Vind hem heel leuk. <3
  Ik ga ook shoppen! Ik ga een dagje naar Breda met mijn vriend.
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die blouse van H&M vind ik geweldig, net als de geborduurde rok. Ik kende het hele principe niet trouwens, grappig! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh is dat nu alweer! Wat fijn dat het nog even word aangekaart! Morgen even mijn vriend lief aankijken om mee de stad in te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die rok en dat topje zijn zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.