29 maart 2017

New in / Fashionable sunglasses

YASSS, de zon heeft zich afgelopen dagen heel veel laten zien en het was genieten. Ijsjes eten, terrassen, zonder jas fietsen, bloesem.... heerlijk! En bij dat lekkere weer hoort natuurlijk een zonnebril. Ik mag weer een nieuwe verwelkomen en ik ben zo blij. Bovenstaande zonnebril is van Polette. Een brillenmerk waar ik al vaker (zonne)brillen van heb. Ik heb hem dinsdag (gister) binnen gekregen en wilde hem gelijk met jullie delen. Kijk je mee?

Mijn huidige (en lievelings)zonnebril is helaas kapot. Ik heb hem nog elke keer kunnen maken, maar hij is nu niet meer te redden. Ik ben dus super blij dat deze bril precies op het juiste moment is gekomen. Veel eerder dan verwacht (ze zeiden pas 5 april), dus ik ben super happy! 

Het model van deze bril heet Scène Black en hij is op sterkte. Dat vind ik zo zo zo fijn. Ik heb namelijk vrij slechte ogen, dus dat is ook wel nodig. Daarnaast ben ik ook gek op het montuur. Brede contouren met vlinderachtige uiteinden zie je heel veel, vooral bij celebs. Naast het zwarte montuur is deze er ook nog in het wit en crème/marble. Bekijk de bril hier op de site van Polette

Een foto van mij met deze sunnies houd ik jullie nog even te goed, dus houd mijn Instagram in de gaten!

Wat vindt jij van dit model? En wat is jouw favoriete montuur?

Dit artikel is in samenwerking met Polette. 

8 opmerkingen:

 1. Hele toffe bril, hoewel hij voor mij waarschijnlijk wat te groot is haha! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt mee hoor! In de webshop en op mijn foto lijkt hij inderdaad erg groot, maar als je hem opzet valt hij gewoon normaal.

   Verwijderen
 2. Ik ben benieuwd hoe hij staat! Ziet er in ieder geval gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zonde dat je lievelingszonnebril stuk was gegaan. Wel fijn dat je er nu zo'n gave zonnebril voor terug hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja baal er zo van. Die was ook op sterkte en droeg ik bijna altijd.

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.