27 maart 2017

Inspiration / Crossbody bag


http://www.loisblog.com/2017/03/inspiration-crossbody-bag.html
Een tas en sieraad tegelijk? Dat is toch echt wel de crossbody bag. een tas die je -vaak gekruist- over je schouder draagt.  De laatste paar maanden zie je ze steeds meer in verschillende maten, kleuren en vormen. Wat dacht je van een tas in vorm van een banaan of watermeloen? Met een crossbody kan je in ieder geval groots uitpakken. Een eyecatcher voor je outfit. Vandaag deel ik een moodboard vol met inspiratie over deze praktische, maar vooral super fashionable tas.


In mijn laatste outfitpost draag ik mijn nieuwste crossbody bag van Loavies. Deze is fel roze en velvet, een eyecatcher is hij zeker. Verder heb ik ook nog een simpele, zwarte schoudertas van Costes (in onder andere deze outfitpost te zien). Jep, ik heb er maar twee en daar baal ik best van. Met een tas maak je een outfit echt af, zeker als het om een crossbody bag gaat. Zoals ik net al schreef, dit items is eigenlijk een tas en sieraad tegelijk. Soms hoeft er geen eens iets in te zitten, het gaat dan alleen maar om dat hij perfect bij je outfit past. 

In het moodboard zie je super veel verschillende varianten: metallic, kleurrijk, fluffy en in andere vormen. Super cool! Nu ben ik nog opzoek naar zo'n 'gekke tas'. Aanstaande zaterdag is het National Glamour Day en dat betekend dat je bij heel veel winkels en webshops 20% korting krijgt op alles. Deze dag 'vier' ik altijd met mijn moeder en zusje en zaterdag wordt niet overgeslagen. Ik hoop echt dat ik een toffe tas kan scoren. Een lekker opvallende. ;)

Hoe ziet jouw crossbody bag eruit?

Bron, bron en bron

2 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.