24 maart 2017

Outfit / The pink velvet bagZwart is toch wel echt mijn favo kleur voor kleding, maar van roze houd ik ook. Dit zie je terug op mijn kamer, notitieblokjes, potloden, agenda's, sieraden, bloemen, lay-outs, etc, etc. Vooral zacht roze is favoriet. Maar, dit seizoen is knal roze ook weer helemaal terug. Zo liet ik in deze outfitpost mijn nieuwe roze trui zien. Vandaag heb ik ook een leuk item voor je, mijn pink velvet crossbody bag! Ik vind hem helemaal te gek. Naast het tasje heb ik een aantal andere nieuwe items aan. Ben je benieuwd? Kijk dan snel verder!Sweaterdress, ONLY | Overknee boots, STRAATSTIJL | Crossbody bag, LOAVIES | Fishnet panty, STRAATSTIJL | Zonnebril, POLETTE | Horloge, ZINZI

Een paar weken terug kreeg ik deze overknee laarzen van Straatstijl binnen. Ik was meteen verliefd. Zoals je misschien hebt kunnen zien op mijn Instagram, heb ik al een paar overknee boots, maar deze hebben een vrij hoge hak. Ik wilde ook graag een paar waar ik wel de hele dag op kan lopen, dus dit paar van Straatstijl is perfect. Ze zijn ook nog net iets langer! 
Hier moest ik een sweaterdress bij dragen. En aangezien ik er zelf geen meer had, heb ik deze van mijn zusje gestolen. De ritsen aan de zijkanten vind ik echt heel leuk! Ook het 'capuchon/coltrui' effect is heel leuk!

Het roze tasje heb ik al aan jullie voorgesteld in dit artikel. Ik kreeg daar heel veel leuke reacties op! Ik ben er ook heel blij mee. De crossbody bag is van Loavies. Hij is lekker ruim en heeft meerdere vakjes (met rits) waar ik dingen in kan opbergen. 

De fishnet panty is ook nieuw. Ik heb nog zoveel ideeën hoe ik dit kan stylen. De panty kan gecombineerd worden met een sweaterdress en hoge laarzen, zoals nu. Daarnaast lijkt het me tof om de fishnet te combineren met een leer rokje en een simpel T-shirt. Zeker als het wat warmen wordt! Natuurlijk zie je ook dat de panty veel gecombineerd wordt met een ripped jeans. Vind ik ook heel leuk! Je gaat dit items in ieder geval nog veel voorbij zien komen!

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij overknee boots of een fishnet panty combineren?

Foto's zijn gemaakt door Carmen.
Dit artikel is in samenwerking met Loavies en Straatstijl.

4 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.