22 maart 2017

Favorites / Monki SS17

De Monki zit sinds een paar maanden ook in Arnhem. Super leuk, want voorheen was er geen een bij mij in de buurt. Ik ben er al een paar keer naar binnen gelopen, maar tot nu toe nog altijd met lege handen naar buiten gegaan. Ik zie er veel leuke items, maar het was telkens net de kleur of maat niet, jammer! Een aantal dagen geleden is de nieuwe spring/summer collectie uitgekomen en in de webshop heb ik al veel mooie items gespot. Vandaag laat ik mijn favorieten zien. Kijk je mee?

1. Broek met witte strepen 30,-
2. Wijde blouse€ 20,-
3. Denim top€ 30,-
4. Metallic tasje15,-
5. Relaxed fit jeans€ 40,-
6. Gestreepte blouse en broek€ 30,- & € 30,-
7. Sportieve sokken€ 6,-
8. Roze spijkerjas€ 50,-

Bijpassende tops en broeken, het pak, vind ik tegenwoordig heel leuk. Ik heb al een donkerblauw pak met witte strepen, bestaande uit een blazer een losse pantalon (bekijk hier een outfit daarmee). Maar ook het pak links boven vind ik gaaf. Niet echt een officieel pak te noemen, want: een broek en een trui en geen blazer, maar wel heel tof! Ook het pyjama 'pak' vind ik leuk. Voorlopig alleen nog om naar te kijken, maar ik wil het wel gaan proberen. Stephanie Broek is gespot in zon wit/blauw pyjama pak en het stond haar echt gaaf. Maar ja, haar staat álles.

Wat ik nu ook steeds meer zie, zijn opvallende achterkanten. Open ruggen of met een strik, de achterkant van een top of blouse wordt belangrijk. Die denim top is echt heel mooi. Leuk met een witte jeans! Ik vind zoiets altijd wel lastig met een beha. Hoe doen jullie dit? Iemand tips?

De sportieve sokjes met roze strepen zijn trouwens ook heel cute. Super tof met witte sneakers en een broek of rok waarbij je nog een groot deel van je enkels en onderbenen ziet. Oh, en die oorbel op het laatste plaatje vind ik super cool. Ook al veel gespot in modeland. Dit wordt echt een trend, let maar op: oorbellen met een abstract figuur. (En als laatste: ik probeer aan met edit skills te werken en heb daarom een klein beetje getekend op de collage. Zie de mooie verfstrepen linksboven en de krijtstreep in het midden.)

Ben jij een liefhebber van Monki? Wat vind jij van deze items?


6 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Dankje! Zo veel zin in de lente nu met dit lekkere weer en deze vrolijke kleurtjes :)

   Verwijderen
 2. Die sokjes zijn ook echt zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Loïs! Zo'n pyjama pak is inderdaad gaaf, maar zou er echt niet mee durven rondlopen. Die jeans wil ik trouwens wel :) Monki heeft altijd hele fijne broeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Yess, Monki is echt mijn favoriete winkel/merk op dit moment haha! Goede kwaliteit, heerlijke pasvorm, leuke collecties.. Toffe items heb je hier gekozen, de sokjes zijn favoriet! :)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.