12 april 2017

Inspiration / Denim skirt


Spijker is hot! Jasjes, broeken, maar nu ook rokken. De denim skirts zijn weer helemaal terug uit de 90's. Als kleine meid was ik dol op spijkerrokjes, dus ik ben blij dat ze weer trendy zijn! Je ziet ze in verschillende varianten: mini, midi (tot de knie), strak en uitlopend. Zelf houd ik meer van de strakke of A-lijn spijkerrok. De lengte -mini of midi- maakt me niet zoveel uit. Ik vind het allebei leuk. De mini rok met bijvoorbeeld een fishnet panty en enkellaarsjes of sneakers en de midi rok met een blouse en hakken. Gelukkig heb ik genoeg inspiratie voor mezelf en jullie verzameld. Kijk je mee?


Een spijkerrok combineer je met een blouse, trui of simpel T-shirt. Vooral de off the shoulder blouse (linksonder) vind ik er leuk bij staan. De spijkerrok is een absolute lente/zomer musthave. Met blote benen vind ik de spijkerrok net iets leuker staan dan met een panty (een fishnet panty vind ik wel super tof!) en dat is ook terug te zien in mijn moodboard. Joh, wat heb ik zin in de zomer, haha!

Onder een spijkerrok kunnen eigenlijk alle schoenen, maar mijn favoriet zijn toch laarsjes, sneakers en pumps. Oh, sandalen en loafers ook, haha! Is een simpele spijkerrok te saai voor jou? Ga dan voor een destroyed of geborduurde variant. Allebei ook hartstikke trendy! In mijn wishlist (bekijk hem hier) liet ik al een leuke spijkerrok van Monki zien. Verder scoor je hem bijvoorbeeld bij Topshop en Mango

Wat vind jij van de denim skirt trend? Heb je zelf een spijkerrok?

Bron, bron, bron, bron en bron.

9 opmerkingen:

 1. Ik vind het een hele leuke trend! Ik vind de langere spijkerrokjes fijner te combineren voor mij! Leuk met een witte blouse of streepjes shirt <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad! Spijker en streepjes zijn echt een goede combinatie!

   Verwijderen
 2. Ik vind het leuk! Ik vind het alleen heel lastig te combineren.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop dat je wat aan mijn moodboard hebt :) Een simpel T-shirt en sneakers (All Stars bijvoorbeeld) geven een hippe, casual look. Simpel, maar ook trendy!

   Verwijderen
 3. Ik heb van de week een spijkerrokje gekocht bij Topshop! Nu nog even wachten tot dat hij binnen is :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaa, zo leuk! Ik heb een tijdje geleden er ook eentje aangeschaft (stiekem wel een maatje te groot, oeps)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. een spijkerrokje is altijd leuk.
  en je kunt het ook altijd leuk combineren met een mooie shirt of trui en maillot.
  ik heb zelf ook een maxi spijkerok.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.