09 december 2016

Outfit / White jeans in winter

Afgelopen dinsdag reisde ik weer af naar Amsterdam voor het Kerst event van HEMA. Het was een hele leuke avond met prachtige gedekte tafels, mooie ingepakte cadeautjes, erwtensoep en gezellige kerstmuziek. We kregen allemaal nieuwe producten te zien, speciaal voor Kerst. Ook was er een photo booth en mochten we een notitieboekje bedrukken met een persoonlijke tekst. Voor het event had ik nog afgesproken met Renee en Janne om outfitfoto's te maken. Kijk je mee naar mijn hele look? Jas, BENETTON | Broek, PULL & BEAR | Biker boots, SOOCO | Top, LOAVIES | Horloge, OLIVIA BURTON | Riempje, PRIMARK | Ketting, LOAVIESVoor het eerst droeg ik mijn nieuwe schoenen van Sooco. Afgelopen maandag kwam daar een artikel over online. Klik hier om het hele artikel te lezen. Ze lopen heel fijn en geven je look een stoere twist. Ik combineerde ze namelijk met een chique mantel van Benetton en een doorschijnende top van Loavies. Verder droeg ik nog een witte broek. Jep, een witte broek in de winter. Ik vind dat het best kan, jullie?

Wat vind jij van deze outfit? Hoe zou jij een witte broek combineren in de winter?

Dit artikel is in samenwerking met Sooco.
Foto's zijn gemaakt door Janne.

7 opmerkingen:

 1. Wat een super toffe outfit!
  Ik vind het zeker leuk om een witte broek te combineren in de winter. :) Leuke locatie ook!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Aaah die schoenen eronder vind ik echt zo geweldig! Eigenlijk is de hele outfit erg leuk. Wel gedurfd hoor, witte broek in de winter. Bij mij blijven ze nooit wit, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! Jouw jas is ook erg tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Je hebt de broek goed gecombineerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik vind deze outfit echt fantastisch, vooral de witte broek in combinatie met de laarsjes. ik wil zelfs ook zo'n soort laarsjes kopen, maar vroeg me af hoe hoog de hak is bij jou laarsjes. liefs lotte

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.