07 december 2016

Inspiration / Fishnet


Vroeger droeg ik wel eens een visnet panty tijdens Carnaval, maar de afgelopen weken zie ik dit item steeds meer terug komen bij verschillende bloggers en celebs. Anna Nooshin heeft zelfs fishnet sokken in haar collectie bij Hunkemöller zitten! Leuk voor in een lage schoen, zodat het stukje blote been en/of enkel toch nog een grappig detail heeft. Naast sokken, zie je dus ook veel panty's: onder een ripped jeans of gewoon onder een jurkje. Om wat inspiratie op te doen, ben ik gaan zoeken op Pinterest en dit moodboard die daaruit kwam wil ik graag met jullie delen. Kijk je mee?Ik vind de visnet sokjes denk ik het leukste. Het geeft zo'n leuk detail! Ik heb vaak dat broeken net iets te kort zijn, waardoor mijn enkels bloot zijn. Niet dat deze sokjes zoveel warmte geven, maar het is toch grappig! Het geeft meteen een fashionable gevoel en het laat zien dat je erover hebt nagedacht. De sokjes vallen niet meteen op, maar tegelijk zijn ze wel een eyecatcher. Snap je me nog?

Een fishnet panty heb ik nog wel ergens in de Carnavalsdoos liggen, maar ik denk dat ik die sokjes van Hunkemöller maar eens ga bestellen. Leuk met een witte sneakers of een laag laarsje. Naast sokjes en panty's, zijn er ook T-shirts met fishnet. Niet mijn favoriet, dus ik houd het gewoon op sokjes. 

Wat vind jij van deze trend? Heb jij zelf ook fishnet sokken/panty's?

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.