12 december 2016

New in / Olivia Burton watch


Elke dag draag ik wel een horloge. Ik ben er helemaal aan gewend om er de tijd op te kijken. Maar, naast dat het handig is voor de tijd, is het ook een prachtig accessoire. Horloges kunnen als het ware echte kunstwerken zijn. Kijk maar naar mijn nieuwste horloge van Oliva Burton. Tof, hé! Ik ben er zo blij mee. Het klokje heeft zo'n mooi ontwerp en de combinatie van zwart en goud blijft mooi. Ik kan niet wachten om hem te dragen tijdens de feestdagen. Kijk je mee?

Oliva Burton is een inspirerend horlogemerk, begonnen in 2012 door Lesa Bennet en Jemma Jennings. Elke twee maanden brengen ze een nieuwe collectie uit en geven daarmee hun klanten de kans om een horloge te kiezen die past bij hun eigen kledingstijl. 


Zo hebben ze hele vrouwelijke en romantische ontwerpen, maar ook hele minimalistische. Ik denk dat dit horloge er net tussenin valt. Ik vind hem zo zo mooi! Vooral het design, dat geïnspireerd is op de natuur, vind ik erg bijzonder. Je kunt het horloge hier vinden op de site van Olivia Burton. Het merk is overigens ook te koop bij de Bijenkorf! 

Dit horloge kan natuurlijk elke outfit helemaal afmaken, maar wat ik erg leuk vind, is om het horloge te dragen bij een zwart, fluwelen A-lijn jurkje, leuke platte schoentjes erbij en je bent helemaal klaar voor de Kerst! 

Wat vind jij van dit horloge? Ben jij bekend met het merk Olivia Burton?


Dit artikel is in samenwerking met Olivia Burton. 

11 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.