14 december 2016

Outfit / Glitter top met open rug


Zijn jullie al bezig met jullie party outfit voor de feestdagen? Ik wel! Afgelopen weekend plaatste ik deze foto op mijn Instagram. Ik kreeg veel complimentjes over de trui. Perfect voor de gezellige dagen aankomende weken door de feestelijke glitters en mooie open rug. Om alvast in de stemming te komen, ging ik opzoek naar leuke items om de top af te stylen. Zo heb ik nu alvast een outfit die ik kan dragen tijdens Oud & Nieuw! Ben je benieuwd naar deze look? Kijk dan snel verder. 


De top is van Lofty Manner. Een webshop met mooie en unieke collecties volgens de laatste trends. Ze wisselen snel van collecties door hun gelimiteerde productie. Zo is er nu een party collectie (sale!), waar deze top vandaan komt. 


Top, LOFTY MANNER | Broek, H&M | Laarsjes, SACHA | Tasje, COSTES | Horloge, OLIVIA BURTON | Kanten beha, HUNKEMÖLLER 

Ik combineerde de top met een leren broek van H&M. Een leren broek is echt fantastisch! Hij maakt iedere outfit net wat specialer en in dit geval geeft het ook echt een party feeling! Ik heb de broek nu bijna twee jaar en nog steeds helemaal goed. Onder de broek draag ik laarsjes van Sacha, die ik ook al een tijdje heb. Met het tasje en het horloge maak ik de outfit helemaal af. Ready to go!


De top is trouwens heel comfortabel! Hij kriebelt niet, omdat de binnenkant van een heerlijk, zacht stofje is gemaakt. Echt heel fijn! Onder de top draag ik een kanten bralet. van Hunkemöller. Het kanten detail aan de achterkant vind ik mooi staan, maar je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een plak beha te dragen, zodat je verder niks op je rug hebt. 

Ik ben onwijs blij met deze top! Hij ziet er super feestelijk uit en zit ook nog eens lekker. Nu heb ik hem gecombineerd met een leren broek, maar ook met bijvoorbeeld een rood rokje zou hij heel leuk staan. 

Wat vind jij van deze look? En deze top?

Dit artikel is in samenwerking met Lofty Manner.15 opmerkingen:

 1. Inderdaad, dat is echt een leuke trui voor Oud & Nieuw! En ook leuk gestyled met die broek en je prachtige hakken <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk truitje! En zoals Maaike al zei: de combinatie is top! Ik vind vooral je laarsjes geweldig. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk Loïs! Ik vind die top echt super!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een superleuk truitje! Heel gaaf gecombineerd ook<3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke outfit.
  vooral de broek vind ik super leuk.
  het staat je heel leuk.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een mooie look! Alles is helemaal mijn smaak! En wat ben je toch een mooie meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ziet er gaaf uit. Maar heel je outfit vind ik top!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ohhh wauwie hij staat je prachtig. Leuk gecombineerd ook!
  Liefs ArielleDannique XXX
  www.arielledannique.com

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.