16 december 2016

New in / LUZ armbandjes


December is natuurlijk een feestmaand met Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. En daar horen natuurlijk party essentials bij! Een mooi jurkje, hoge hakken, champagne, lekker eten en glinsterende accessoires. Ben je meer van de grote oorbellen of minimalistische armbandjes? Persoonlijk houd ik van allebei, haha! Gelukkig zijn er genoeg feestdagen om dat te realiseren. Vandaag laat ik jullie mijn twee nieuwe armbandjes zien van LUZ. Kijk je mee?


Minimalistische sieraden vind ik heel erg mooi. Ze zijn vrij subtiel, maar kunnen een outfit toch net iets extra's geven. Het armbandje met de V eraan heb ik al in een ketting variant, dus ik vond het leuk om daar ook een armbandje van te nemen. Op het andere armbandje is mijn sterrenbeeld (leeuw) gegraveerd. Zo heeft het armbandje ook een betekenis. Beide armbandjes zijn € 29,95 en verkrijgbaar via Sacha


Ik heb nog niet echt een outfit in mijn hoofd voor de feestdagen. Ik zat te denken aan een jumpsuit. Een keer iets anders dan een jurkje (waarschijnlijk zal ik wel weer een jurkje dragen). Wel zal ik lekker veel sieraden gaan dragen. Oorbellen, horloges, armbanden, kettinkjes, ringen: het mag allemaal. Ik heb er zin in! :)

Wat vind jij van minimalistische sieraden? En wat doe jij aan met Kerst?

13 opmerkingen:

 1. Oh wauw ik vind die tweede zo mooi! De V ook hoor, maar die tweede, wat een mooierd! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke armbandjes! En fijn zo minimalistisch. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super mooie bandjes zijn dit! Leuk kerstcadeautje ook!
  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/december-etos-review-time-to-get-your-skin-prepped-give-away/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe armbandjes! Ik houd echt van minimalistische sieraden<3 X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie armbandjes heb je uitgekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke armbandjes zeg! Perfect voor de kerstdagen!

  Liefs, Nathalie

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.