19 december 2016

New in / Zwarte enkellaarsjes Invito


Nog een weekje en dan is het Kerstmis! Afgelopen maanden gingen zo snel, we zitten al bijna in het nieuwe jaar. Hebben jullie jullie party outfits al klaar liggen? Vorige week zag je een van mijn outfits die ik draag met de feestdagen. Verder heb ik nog een heel leuk mesh bloesje die ik zal combineren met een bordeaux rod rok (foto's volgen snel!). Enkellaarsjes passen daar perfect onder.  Ik ontving vorige week deze beauties van Invito. Kijk je mee?Deze zwarte laarsjes met hak zijn echt perfect! Ze zijn van het merk PS Poelman. De hoogte van de hak is perfect, de kleur, de details... Echt een geweldige schoen. De croco print op de achterkant van het laarsje vind ik erg leuk en ook de zilveren rits maakt het mooi. Zoals ik al zei, zijn ze hartstikke leuk onder een rokje of jurkje. Wat ik ook erg leuk vind, is om ze onder en boyfriend of mom jeans te dragen en dan met fishnet socks! 


Gisteren was ik in Oberhausen en bij de Topshop zag ik een hele leuke mom jeans. Helaas niet meer in mijn maat, maar ik ga hem nog bestellen! Houd met blog en Instagram account dus in de gate! Ben je zelf nog op zoek naar (zwarte) enkellaarsjes of andere schoenen? Kijk dan vooral even op de site van Invito

Wat vind jij van deze laarsjes? Vind jij het croco printje ook zo leuk?

Dit artikel is in samenwerking met Invito.21 opmerkingen:

 1. Wow wat een mooie laarsjes! Dat croco detail is inderdaad super, ik ben benieuwd hoe je het combineert met je mom jeans! Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige laarsjes! Super leuk om te combineren ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze leuk! Ik vond Invito altijd zo'n leuke winkel, maar dacht dat ze failliet waren!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een ander bedrijf heeft de naam Invito overgekocht! Het is een ander bedrijf/concept, maar de naam is hetzelfde.

   Verwijderen
 4. Super leuke laarsjes. Ik wist niet dat ze weer terug waren, ik ga gelijk even kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een super toffe laarsjes zijn dit! Ik hou er echt van om laarsjes te dragen onder rokjes en jurkjes, perfect op dit moment!

  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/cute-little-hotspot/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah ze zijn echt heel erg tof! Mooi paar schoenen, wauw <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oooh die zijn echt mooi <3. Love it! Zou ze ook zo aan kunnen trekken, helemaal mijn stijl :).

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb soortgelijke laarsjes, waarbij de voorkant nep suede is. Maar deze vind ik ook heel erg leuk, die had ik zo kunnen kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeeeh die zijn pretty! Lijken me ook heel fijn zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze leuk! Heel stiekem ben ik nog opzoek naar laarsjes zoals deze. Ik ga toch eens kijken bij de Invito!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.