21 december 2016

Favorites / Vijf feestelijke jumpsuits


Heb jij je perfecte party outfit al klaarliggen? Nog niet? Het valt ook niet mee. Glitters of geen glitters, zwart of geen zwart. Het blijft lastig. Meestal wordt het gewoon een jurkje, maar wat als je besluit om een keer níet in een jurk op het feest te verschijnen? Er zijn tal val mooie alternatieven, zoals een pak, de leren broek of juist de palazzo pants. Vandaag laat ik je nog een ander alternatief zien: de jumpsuit. Dus als je last minute nog een outfitje moet shoppen: met de jumpsuit ben je in 1 klap klaar. Mijn vijf favorieten items vind je hier.

1. Lange jumpsuit met gouden strepen - Maison Scotch (via Bijenkorf)
2. Lange party jumpsuit van glanzende stof - Pull & Bear
3. Fluwelen overslagjumpsuit - Mango
4. Bordeaux rode velvet playsuit - Mode Musthaves
5. Rosé gouden playsuit - My Jewellery 

Afgelopen weekend was ik te vinden in het winkelcentrum CentrO in Oberhausen. Een prachtig en groot (GROOT) winkelcentrum met tal van leuke winkels. Bij de Pull & Bear kwam ik de lange jumpsuit van glanzende stof tegen. Ik heb hem net niet meegenomen, maar ik blijf hem echt mooi vinden! De jumpsuit van Maison  Scotch is heel populair. Ik heb hem al veel gespot op Instagram en ik snap wel waarom. Het model, de gouden strepen, alleen de prijs maakt het misschien minder aantrekkelijker... haha. 

Velvet is ook een mooie stof voor de feestdagen. Bij de bordeaux rode playsuit krijg ik meteen een Kerst gevoel en de donkergroene vind ik perfect voor de jaarwisseling! Samen met wat grote sieraden en hoge pumps bijvoorbeeld! 

Ik heb geprobeerd om ook uit te wijken van het standaard zwart. Best lastig, want een zwarte jumpsuit is en blijft prachtig, maar het is me aardig gelukt. Geen één helemaal zwarte jumpsuit, haha! 

Wat trek jij aan met de feestdagen? En welke van deze items is jouw favoriet?


12 opmerkingen:

 1. De lange jumpsuits zijn niet helemaal mijn ding maar ik vind de korte heel tof! Vooral de bordeaux rode :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, superleuk! De twee korte vind ik het leukst =D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Allemaal zo mooi! Vind het wel lastig om zoiets via internet te bestellen. Ze passen namelijk bijna nooit! :(

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Is ook lastig. Zelf kijk ik altijd op de website wat ze hebben en dan pas (en koop) ik het in de winkel :)

   Verwijderen
 4. Ik moet nog last minute gaan shoppen, helaas! haha. Ik vind die groene jumpsuit echt heel tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh die korte goudachtige jumpsuit prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw echt super mooi deze! Ik vind jumpsuits altijd zo mooi alleen omdat ik niet de langste ben pas ik ze heel vaak niet :(

  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/benefit-eye-brow-products/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.