05 december 2016

New in / Biker boots met veters

A girl can never have too many shoes! En hoe gaaf zijn deze biker boots?  Ze zijn van het merk Omnio. Dit is een vrij nieuw merk uit Londen en richt zich op de stoere vrouw. Naast deze biker boots hebben ze ook veterschoenen, laarzen en sneakers in de najaarscollectie zitten. Ik heb best wel wat schoenen in mijn kast staan, maar zo'n model ontbrak nog. Ben je benieuwd naar deze laarsjes? Lees dan snel verder. 



De schoenen ontving ik van de webshop Sooco. Een online schoenenwinkel met allemaal toffe merken. Dit model heet Nora Zip Lace Boot. De grove zool, blokhak, veters en gouden ritsen maken het echt een stoere boot. Aan de achterkant heeft de laars een geribbelde schacht, dat vind ik ook echt een leuk detail!

De schoen valt normaal uit, dus ik heb hem gewoon in mijn eigen maat bestelt. Ze lopen erg lekker! Ze zijn gevoerd met zacht textiel en het voetbed (wat er stevig is) is gemaakt van leer. Deze boots zullen erg leuk staan onder een skinny jeans met een oversized sweater (en daaronder nog een witte blouse bijvoorbeeld!), maar ook onder een rokje zal dit erg goed staan. Je kan snel een outfitpost verwachten! Ben je zelf nog opzoek naar stoere boots? Kijk dan vooral even op deze pagina van Sooco!

Wat vind jij van dit model? Hoe zou je ze combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Sooco.

11 opmerkingen:

  1. Wat een gave schoenen! Een college van mij had ongeveer deze schoenen ook, die had ze gewoon gecombineerd met een super leuk jurkje voor kerstmis. Stond nog best wel gaaf ook nog!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk! Erg stoer en super leuk onder een jurkje.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige veterlaarsjes zijn dit, ook hele mooie foto's

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke en stoere laars. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat gaaf zeg, zoiets zou ik ook nog graag eens willen hebben!

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.