28 december 2016

Instagram / Oberhausen & nieuwe items (12/'16)

Eén: Mijn laatste outfit post. Ik draag mijn nieuwe items van Zara en Invito. Deze outfit nog niet gezien? Bekijk hem hier. Twee: Hebben jullie fijne Kerstdagen gehad? Ik ben naar de film geweest, heb spelletjes gedaan, maar vooral heerlijk gegeten. Drie: Foto's maken met mijn schoonzusje. Vier: Een pre Kerstontbijt met sapjes van Innocent, lekker! Vijf: Bij deze foto krijg je toch meteen een kerstgevoel?! Dit is in winkelcentrum CentrO in Oberhausen. Zes: De details van deze look zijn zo mooi! Overigens droeg ik deze outfit op Eerste Kerstdag. 
  
Zeven: In Oberhausen paste ik deze broek bij Topshop. Helaas was de lengte niet goed. De broek was echt te kort en dat staat altijd zo lullig. Acht: Ik schreef een artikel over mijn nieuwe laarsjes van Invito. Lees hem hier. Negen: Nog een foto in het winkelcentrum! Het was daar ook zo mooi versierd!

Nog iets minder dan een week en dan is het alweer 2017! Het lijkt wel of elk jaar sneller voorbij gaat. Deze week ga ik nog gezellig lunchen met een vriendin,  heb ik nog een verjaardag en ga ik nog wat conceptjes uitwerken voor mijn blog. De jaarwisseling vier ik met mijn vriendinnetjes in de stad. Op mijn Instagram (@loisblog) zal ik zeker nog wat mooie foto's delen, dus volg me als je op de hoogte wil worden gehouden! :)

Wat ga jij aankomende dagen doen? En hoe vier jij Oud & Nieuw?

10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke foto's! En die polaroid is echt heel erg leuk <3
  Ik ga oud en nieuw vieren in Breda bij mijn schoonouders, en daarna naar een leuk feestje!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke dingen heb je gedaan!! Ik moet ook maar eens naar oberhausen met kerst :) Die broek van topshop ziet er wel tof uit, jammer zeg dat hij te kort was. Hele fijne jaarwisseling alvast! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie foto's! En heerlijke plannen heb je nog op de planning staan! Ik ga oud & nieuw vieren met twee nichten van mij, hartstikke gezellig! Fijne jaarwisseling! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk die kerststemming in je feed! Ik ga nog logeren en afspreken. <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's! Super leuk en gezellig om het zo te lezen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De polaroid is zo leuk! Mooie en gezellige foto's :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. WOW echt super tof dit! Heerlijk he al die mooie kleurtjes rond dit seizoen!

  Liefs XX

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oh wat een mooie collage!! Die bokeh achter je polaroid foto is zo tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oeh! Je laarsjes van de Invito zijn heel pretty! Verder ook alleen maar mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ohhh super toffe post! Ik hou echt van veel foto's en recaps!

  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/10-must-haves-for-2017/

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.