26 december 2016

Outfit / Ruches & bordeaux red


In mijn vorige post vertelde ik over de mesh trend. Lees het artikel met moodboard hier. Ik liet weten dat ik zelf een aantal items had van deze doorschijnende stof en vandaag laat ik daar een outfit mee zien. Een paar weken terug was ik in Amsterdam en kocht ik deze donkerrode rok bij Zara. Ik vond de bovenkant van de rok zo leuk, die moest mee! Ook de kleur is perfect! Twee weken geleden was ik weer bij Zara, maar dan in Arnhem. Daar nam ik deze super leuke blouse mee. Kijk je mee naar de hele look?

Jas, BENETTON | Blouse, ZARA | Rok, ZARA | Laarsjes, INVITO | Tasje, COSTES | Zonnebril, POLETTE | Horloge, OLIVIA BURTON 

Ik vind de blouse zo mooi! Hij is heel chique en feestelijk. Perfect voor de Kerstdagen. Ik draag hem dan ook op Tweede Kerstdag (vandaag!). De stipjes zijn leuk, de ruches en natuurlijk het doorschijnende! De uiteindes van de mouwen zijn ook lekker feestelijk!


 Op de achterkant van de blouse zitten knoopjes. Heel schattig! Deze blouse is ook heel leuk voor een avondje stappen. Draag er bijvoorbeeld een mooie lace beha onder! Een goede, strakke broek eronder en your're ready to go!


Ik draag mijn nieuwe laarsjes van Invito. In dit artikel vertelde ik al dat ik ze onder een rokje ging combineren. Daar vind ik ze zo perfect voor! Ze lopen heerlijk :). De zon scheen deze dag best fel, dus draag ik mijn zonnebril lekker in de winter! Daarnaast was het wel heel koud; zie je mijn rode handen van de kou, haha? Brrr...

Wat vind jij van deze outfit? 

Dit artikel is in samenwerking met Invito.

16 opmerkingen:

 1. Oeh wauw wat een mooie outfit zeg! Heel pretty, dat blousje<3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die rokjes van de Zara zijn zo fijn! Tof outfitje. X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja zitten heel lekker, vind wel dat ze net iets te kort zijn. Of in ieder geval: ze kruipen heel snel omhoog.

   Verwijderen
 3. Prachtige outfit hoor! Dat rokje met dat blousje vind ik een hele mooie combinatie!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. super leuke outfit.
  het staat je super goed.
  het setje lijkt me ook heel fijn zitten.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, je ziet er echt super uit!

  With love,
  Dascha

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je een prachtig figuurtje zeg wauw, staat je erg goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dat zo'n leuk rokje he, van de Zara! Heb die ook, maar dan in het zwart.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de blouse erg mooi! Mooi totaal plaatje zo!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.