04 januari 2017

Outfit / Fishnet socks

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Dit is mijn eerste post in 2017 :). Door alle drukte tijdens de feestdagen heb ik helaas niet kunnen bloggen, maar met deze leuke outfit hoop ik het goed te maken, haha! Ik wens jullie een heel mooi jaar! Op de tweede dag van januari was het echt prachtig weer. Eindelijk na de periode van mist en regen. Ik droeg mijn nieuwe fishnet socks van Hunkemöller. Ik vind ze zo leuk. Eerder schreef ik al een inspiratie post over deze trend en nu laat ik zien hoe ik ze zelf combineer. Kijk je mee?Jas, BENETTON | Broek, COSTES | Sjaal, ZARA | Schoenen, NIKE (via ZALANDO) | Fishnet socks, HUNKEMÖLLER | Horloge, ZINZI 

Ze sokken hebben een best sexy uitstraling. Combineer ze bijvoorbeeld met pumps en een kokerrok om de sexy look helemaal af te maken. Ik ging voor een combinatie van stoer en chique. De pantalon van Costes  heeft een chique, maar toch ook sportieve uitstraling. De sneakers geven het weer een stoere touch. Mijn jas is weer erg netjes, maar de sjaal maakt het weer speels. I like it!

Zoals ik ook al vertelde in mijn inspiratie artikel, zouden deze sokjes ook heel leuk zijn met een boyfriend of mom jeans. En dan gecombineerd met enkellaarsjes. Ik moet dan nog eerst op zoek naar de perfecte broek, maar zodra die gevonden is, laat ik jullie het totale plaatje zien! 

Wat vind jij van fishnet socks? Hoe zou je ze combineren?

Dit artikel is in samenwerking met Hunkemöller.

10 opmerkingen:

 1. Ik vind ze heel erg gaaf, want ik vind dit een leuke trend! Ik vind het ook mooi om te zien als mensen zo'n panty hebben onder hun destroyed jeans. Dus dat je in de gaten ook zo'n panty ziet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel tof! Vind het een leuke trend :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is dit een super toffe look zeg! Echt heel leuk die sokjes zo!

  Fijne avond schat!

  Liefs ArielleDannique
  http://arielledannique.com/warm-sweaters-hats-during-winter/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het idee een beetje dubieus, maar het staat je wel gaaf! Leuk detail voor zo'n chic/stoere look. Malou x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Toffe combinatie, staat je goed! Vind de fishnet sokjes trend heel leuk, maar ben er nog niet helemaal uit of het wat voor mij is hahaha ;)

  xx Alex

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het wel een leuke combo! Ikzelf weet niet goed met wat ik het zou dragen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Normaal bren ik er niet zo van die fishnetsocks maar jij hebt ze echt tof gecombineerd

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.