28 november 2016

Review / NYX make-up


Al een lange tijd ben ik ontzettend benieuwd naar de make-up van NYX. Ik denk dat de meeste meiden het wel kennen, want het is de laatste tijd ontzetten populair. Afgelopen maand hebben zij in Nederland een eerste winkel geopend. Deze is te vinden in de Kalverstraat in Amsterdam. Een hele mooie winkel met hele mooie make-up. Een paar dagen geleden ontving ik een leuk pakket met een aantal make-up producten. Kijk en lees je mee naar deze review?



Allereerst deze bruine lipstick. De zogenaamde ´Butter Lipstick´. Het geeft je lippen een glow en maakt ze erg zacht. Het is dus niet zo dat je hiervan echt bruine lippen krijgt, maar een mooie bruinachtige glans. Het geeft me een vrij zomers gevoel en dat is knap in de winter!




Ook ontving ik een eye liner: de Super Fat Eye Marker. De eye liner blijft echt heel lang mooi en goed zitten. Je zou een dunne lijn kunnen maken, maar hij is eigenlijk bedoeld voor een goede dikke lijn. En dat gaat echt heel makkelijk!


Ook zijn matte lipsticks weer helemaal in! Deze heeft het nummer MLS22. Een prachtige herfstkleur en makkelijk om aan te brengen. Hij ´mengt´ goed met mijn eigen lippen en ondanks het matte effect, zijn mijn lippen erg zacht. 



Wat jullie misschien wel weten, is dat ik al erg lang een mooi palette op mijn wishlist had staan. En wauw, ik ben hier zo zo zó blij mee. Alle oogschaduw kleuren zijn echt heel mooi. Allemaal vrij neutrale kleuren, maar die draag ik ook het liefst. Ook de vier blush kleuren zijn perfect! Daarnaast zit er ook bronzer en highlighter in het palette. Hier ga ik erg veel plezier mee hebben. Het palette heeft overigens 'Butt Naked'. 


En dan heb ik nu vier lip creams. Hierboven zie je de Soft Matte Lip Cream in de kleur Madrid. Het leuke aan deze lijn is dat elke kleur een naam heeft van een stad. Ik denk dat dit mijn favoriete kleur is. Het is een vrij donkerrode kleur en voor de herfst vind ik dat erg mooi. Ik ben fan!


Dit is ook een mooie kleur, alleen persoonlijk meer voor de zomerperiode. De kleur Ibiza laat me ook echt aan Ibiza denken. Een heerlijk zomers gevoel!


Nog een donkere kleur, nu met de naam Budapest. Hij lijkt erg op de Madrid, maar deze heeft een iets meer paarse tint in zich. Ook erg mooi voor de herfst en winter periode. 


Als laatste heb ik nog de kleur Praag. Deze droeg ik vrijdagavond toen ik samen met Fred van Leer door het Holland Casino liep. Een donker roze kleur die fijn aanbrengt. Ook een favoriet!


Van boven naar onder: Ibiza - Budapest - Madrid - Praag.


Wat ben ik blij met al deze producten. Het palette is denk ik mijn favoriet, maar ik vind de lip creams ook echt onwijs fijn en mooi. Alle kleuren passen perfect bij mij. De lipsticks en creams zijn erg fijn om aan te brengen en blijven lang en goed zitten. De make-up producten van NYX zijn ook nog eens erg betaalbaar, dus ze hebben er een nieuwe fan bij!

Ben jij bekend met NYX make-up? Wat vind jij van mijn nieuwe producten?

Dit artikel is in samenwerking met NYX

12 opmerkingen:

  1. Wauw, wat een prachtige foto's. Dat palette is inderdaad erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie producten! Je foto's zijn erg mooi! Ben ook erg benieuwd naar de eyeliner die ziet er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh jeetje, wat een prachtige producten allemaal! Ik ben vooral verliefd op die lipkleur Ibiza, wat een prachtige kleur zeg <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een heel mooi palette en Madrid vind ik ook heel mooi! (wil ik overigens nog een keer naar toe)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat palette ziet er mooi uit. Ik vind dat NYX zo'n fijn merk is :-) x

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.