30 november 2016

Wishlist / Sinterklaas (cadeaus onder de € 10,-)


Als het er op aan komt, vind ik het erg lastig om een verlanglijstje te maken. Een paar weken geleden trokken wij thuis lootjes voor Sinterklaas. Een direct verlanglijstje heb ik niet, dus ik moest goed gaan nadenken wat ik kon vragen. Afgelopen dagen heb ik goed rond gekeken in de stad en op internet voor leuke musthaves. Het moeten niet te dure dingen zijn, want we hebben afgesproken om voor 25 euro cadeautjes te kopen. Ik heb mijn verlanglijstje compleet en ik deel het graag met jullie. Voor inspiratie voor jezelf of voor andere. Alles is onder de 10 euro!

Boek Girlboss - Bol.com (7,99)
Krijtbord met lampjes - HEMA (15,00)
Lenzen voor smartphone - HEMA (5,00)
Glazen kistje - H&M (5,99)
Geurkaas - H&M (5,99)
FashionCheque - eigen waarde
Sticky notes - HEMA (4,00)
Nagellak - Essie (6,99)

Het is toch wel een leuk lijstje geworden, he! De smartphone lenzenset van HEMA had ik eigenlijk al heel lang in gedachte, maar als je dan een echt verlanglijstje moet maken, vergeet je dat soort dingen. Net zoals een glazen kistje. Wil ik al super lang, maar dat vergeet ik gewoon. Deze van H&M is nu ook nog eens in de sale! Sticky notes zijn echt heel handig. Ik gebruik ze de laatste tijd super veel. Vooral als ik tijdschriften lees en ik zie iets wat ik kan gebruiken voor mijn blog of leuke outfit inspiratie. Ik plak dan altijd zo'n plakkertje op de bladzijde. 

Het krijtbord is ook super vet (oké, deze behoort niet in de categorie 'cadeaus onder de 10 euro'). Naast dat die circus verlichting helemaal in is, is dat krijtbord ook heel handig. Schrijf je to do's op of en leuke quote! Daarnaast is een FashionCheque nooit verkeerd. Ik had er al veel voor mijn verjaardag gevraagd, dus ik kan binnenkort lekker shoppen. Met de FashionCheque kan je tegenwoordig bij heel veel winkels betalen, zoals bijvoorbeeld bij de H&M. 

Naast cadeautjes kopen, maken wij ook een surprise en gedicht. Ik ben heel benieuwd wie mij dit jaar heeft en of hij/zij nog wat aan dit lijstje heeft. Ik kan niet wachten tot 5 december!

Wat staat er op jouw verlanglijstje?

15 opmerkingen:

 1. Allemaal toffe items! Ik heb 2 forse verlanglijstjes op mijn blog staan, een voor mijn verjaardag morgen en de ander voor sint, ook onder 10 euro. Ik heb vooral een mooie rose armband op het oog.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb nog heel veel dingen die ik graag zou willen, daar ben je een vrouw voor hihi! Ik vind dat sieradendoosje erg leuk trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke dingen! Ik ben benieuwd wat je krijgt :) (en welke surprise!)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk lijstje! Die sticky notes vind ik leuk zeg! En die geurkaars is ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke cadeaus. Zelf vind ik het krijtbord met lampjes erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke items! die geurkaars is leuk, ik heb nog zo een "appeltje" staan van The Body Shop.. leuk om naast elkaar te zetten. En dat glazen kistje is ook briljant!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat kistje is zo mooi. Ik ben benieuwd vanavond :)

   Verwijderen
 7. Wat een hoop leuke items! Vooral de Hema heeft laatste tijd zoveel schattige en hebberig makende items. Het Krijtbord met lampjes vind ik echt te leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.