12 oktober 2016

Shop the look / Midi plissé-rok


Vroeger was ik absoluut geen rokkenmeisje, maar dat is toch veranderd sinds ik me meer met mode bezig houd. Ik heb allemaal verschillende soorten rokken in mijn kast, maar een model ontbreekt nog en dat is de midi plissé rok. Ik spotte hem al veel in de nazomer en ik vind het echt een toffe trend. Ik vond deze rok van Topshop op de website van FashionChick. Vandaag een hele look met hoe ik de rok zou combineren. Kijk je mee?

Midi plissé-rok - Topshop (via De Bijenkorf )
T-shirt - Karl Lagerfeld (via Zalando)
Nagellak - Dior
Roze crossbody bag - Furla (via De Bijenkorf)
Smartwatch - Michael Kors (via De Bijenkorf)
Pump - Sacha
Hugo Boss parfum - ICI PARIS XL 

Het tasje is een lekker opvallende eyecatcher bij deze outfit. Een Furla tasje staat sowieso al op mijn wishlist. De Smartwatch van Michael Kors is natuurlijk hartstikke mooi en op zich best betaalbaar. Verder zou ik deze outfit combineren met een mooie, simpele pump. Een beetje parfum in je nek en je nagels gelakt met een mooie, donkerblauwe nagellak en je bent ready to go!

Wat vind jij van de plissé rok? En van deze look?

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.