10 oktober 2016

New in / Accessoires van Sacha


Sieraden vind ik te gek! Met sieraden kan je je outfit echt afmaken of juist een andere kant op zetten. Bijvoorbeeld een choker met een chique jurk. Ik vind een combinatie van verschillende stijlen het leukst. Daarom ben ik ook zo dol op sieraden. Horloges zijn denk ik mijn favoriet, terwijl ik ook heel veel armbanden heb. Oorbellen heb ik trouwens ook altijd in. Meestal knopjes, maar als ik uit wil pakken heb ik een heel kunstwerk in mijn oor. Vorige week ontving ik een pakketje van Sacha. Ik bestelde onder andere kettingen en oorbellen. Kijk je mee? Mijn eerste 'echte' choker. Voorheen had ik wel eens een zwarte schoenveter om mijn nek, haha. Deze choker heeft een leren bandje met een zilver maantje eraan. Een echte klassieker dus! 5.99 EUR.


Deze pet was maar 1 euro! Officieel is het een heren variant, maar ik was heel benieuwd hoe zoiets mij staat. Ik denk dat ik hem toch maar aan mijn broertje geef. ;)


Deze velvet haarband is echt een musthave voor de herfst. Heel fashionable en geeft genoeg warmte voor dit seizoen. In de winter draag ik het liefste een muts, maar zo'n haarband is voor nu heel erg fijn. 


Hiermee ben ik heel blij. Ik bestelde dit pakketje met oorbellen eigenlijk alleen voor de ringetjes, de knopjes gooi ik waarschijnlijk weg. Ik zie steeds meer meiden met deze kleine ringetjes. Vroeger toen ik net gaatjes had, droeg ik deze ook heel veel. Weer helemaal in dus! 9.99 EUR.


Deze doorsteek oorbellen zag ik al bij Monica Geuze. Het stond haar echt super mooi en toen ik ze bij Sacha tegenkwam stopte ik ze zonder twijfel in mijn virtuele winkelmand. Ik vraag me alleen af hoe ik het linkerpaar moet dragen. Het lijkt me best raar om dat schakelkettinkje door je oor te steken... Links: 5.99 EUR. Rechts: 4.99 EUR.


Een paar maanden geleden kocht ik een zilveren ketting met een 'V' eraan. Toen ik dit kettinkje zag, dacht ik gelijk aan de combinatie van de twee sieraden. 5.99 EUR. 


Dit waren mijn nieuwe aanwinsten. Ohja, de ELLE die ik gebruikt heb als ondergrond is ook nieuw. Ik heb een abonnement gekregen op dit tijdschrift en vrijdag heb ik het eerste nummer gekregen. ELLE is echt mijn favoriete tijdschrift.Verder lees ik Vogue en Glamour ook heel graag. Super voor fashion inspiratie. :)

Wat vind jij van mijn nieuwe sieraden? Draag jij veel accessoires?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha.

11 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen!! De chocker is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie sieraden! Ik vind het ook altijd je outfit afmaken. <3 Ik vind de ringetjes ook echt heel erg leuk!
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, ik ben fan van die oorbellen. Zo'n doorsteek model zie ik de laatste tijd heel veel inderdaad.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook een echte tijdschriften freak, helemaal met dit weer. Mooie sieraden! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super toffe sieraden. Ik heb voor de zomer ook kleine ringetjes gekocht en ik vind ze echt tof. Inmiddels heb ik ook alweer een grote versie. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind deze ook net iets te klein eigenlijk (of ik heb gewoon grote oorlellen :P)

   Verwijderen
 6. Love the jewelry! I own small silver hoops and I never take them out. I just love minimal jewelry :)

  xx, rebecca
  awayinparadise.blogspot.de

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.