02 september 2016

Outfit / Sporty chic


Afgelopen maandag ben ik samen met mijn vriend naar Eindhoven geweest om te winkelen. We hadden niet heel veel tijd, maar ik heb toch mega (lees: MEGA) veel geshopt. En dat maar bij drie winkels. Er komt daarom nog een grote shoplog op mijn blog, maar omdat ik niet kon wachten, heb ik alvast een outfit voor je op mijn blog gezet. Alles behalve mijn zonnebril en schoenen zijn nieuw. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. Top, COSTES | Broek, COSTES | Tasje, COSTES | Sneakers, ADIDAS | Horloge, ZINZI | Armbanden, MYABAY & ZINZI | Zonnebril, POLETTE


Deze outfit is eigenlijk helemaal Costes. Ik liep er naar binnen en ze hadden zoveel leuke dingen. De broek had ik het eerste gespot. Weer eens wat anders dan een skinny jeans. Ik wilde er meteen een leuk shirt opkopen, maar liever bij een andere winkel. Toen dat niet gelukt was, zijn we weer terug gegaan naar de Costes en heb ik toch een leuk shirt gevonden. Ook de cross body bag heb ik meteen meegenomen, want daar was ik echt al heel lang naar opzoek. 
Deze sieraden zijn van de week al een keer langsgekomen op mijn blog. Ik ben er echt onwijs blij mee, want de kleur rosé-goud vind ik echt prachtig. Het horloge en de armband die ik daarbij draag zijn beide van Zinzi. De andere twee armbanden zijn beide van het merk MYA BAY.


De outfit is wel weer helemaal zwart, maar absoluut niet saai. Ik droeg deze outfit gister toen ik voor de eerste keer weer naar school moest. Maandag begin ik met mijn stage. Ik heb er super veel zin in, want ik mag het marketing team van Holland Casino gaan versterken! In totaal ga ik een half jaar daar full time stage lopen. 

Wat vind jij van deze outfit?

12 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.