05 september 2016

Shoplog / Pull&Bear, Bershka, Loavies, H&M & meer


Daar is 'ie dan! De mega (lees: MEGA) grote shoplog met items van Pull&Bear, Bershka, Costes, H&M, Zara en Loavies! Ik heb heel erg zitten twijfelen of dit een shoplog met foto's zou zijn of dat ik voor het eerst een video zou maken. Het werd het eerste, toch iets vertrouwder, maar laat vooral weten als je dit wel leuk lijkt voor de volgende keer! Zoals ik in mijn vorige post al vertelde, heb ik flink geshopt in Eindhoven. Twee dagen later heb ik weer wat dingetjes gescoord in Arnhem én heb ik nog wat items ontvangen van Loavies. Kijk je mee?Allereerst de items van de Pull&Bear. Van te voren had ik al via de app naar leuke kledingstukken gezocht en daarvan heb ik ook wat items van meegenomen. Waaronder dit T-shirt. Ik heb echt nieuwe shirts nodig, want die andere waren allemaal 'oud' en droeg ik niet meer. 9.99 EUR. 


Dit shirt heb ik ook bij de Pull&Bear vandaan. Een lekkere, vrolijke kleur. Het is een wat korter model en daarom leuk te combineren met een high waist broek. 12.99 EUR. 


Ook deze blouse heb ik weten te scoren bij de Pull&Bear. Ook dit is weer een kort model en is off the shoulder. 15.99 EUR. 


Een lekkere, wat dunnere trui kan nooit ontbreken in je kast. Nu de herfst er weer aankomt, vind ik deze kleur erg leuk. Het oud-roze/lichtroze vind ik net wat anders dan de standaard bordeaux-rood. 12.99 EUR. 


Als laatste kocht ik deze witte skinny jeans bij de Pull&Bear. Ik was al maanden opzoek naar het juiste model en de juiste kwaliteit. Heel veel witte broeken schijnen heel erg door. Bij deze broek viel dat heel erg mee. 17.99 EUR.


Bij de Bershka heb ik drie dingen weten te scoren. Allereerst deze donkerblauwe broek. Het is zo'n 'pak' broek. Ik heb er ook een hele leuke -bijpassende- blazer bij gekocht. Leuk om samen te dragen, maar apart ook hartstikke tof! 19.99 EUR.


De blazer is oversized en valt wat langer. In Eindhoven kocht ik de blazer, toen zag ik de broek niet hangen. In Arnhem kwam mijn moeder de broek tegen. 35.99 EUR.


Als laatste kocht ik dit T-shirt bij de Bershka. Een wat stoerder shirt in een donkerbruine kleur met vel rode letters. Vooral die letters vind ik erg vet, doordat ze lekker opvallen. Dit shirt ga ik combineren met de witte broek voor een mooi contrast. 12.99 EUR


Ook was ik al een paar maanden opzoek naar de perfecte, zwarte cross body bag. Deze spotte ik bij de Costes. Ik vind het fijn dat het hengsel een schakelketting is, maar bij de schouders van leer. 35.00 EUR


Deze broek heb ik samen met het bovenstaande tasje en het onderstaande shirt al laten zien in mijn laatste outfit post. Alles is van de Costes. Ik vind het echt een super leuk model. Hij is wat wijder en heeft een fijne, dunne, maar toch stevige stof. Aan de zijkanten heeft hij aan beide kanten een witte streep en samen met de touwtjes aan de bovenkant geeft dat een sportieve uitstraling. 39.95 EUR


Als je dit shirt zo bekijkt lijkt het een normaal shirt. Maar, de achterkant heeft een andere stof dan de voorkant. De achterkant is namelijk van een 'blouse' stof gemaakt. 35.00 EUR


Voor mijn verjaardag kreeg ik een cadeaubon van de H&M van mijn zusje. Daarvan heb ik dit T-shirt gekocht. Vooral de veters in de mouwen vind ik erg cool. Verder heeft het shirt een ronde, wijde hals. 14.99 EUR


Ook bij de Zara ben ik naar binnen geweest en kwam ik met deze cropped blouse naar buiten. Heel basic, maar heel leuk. Door het korte model is 'ie net wat anders. 19.95 EUR


En dan de twee laatste items van de shoplog. Ik ontving deze tule rok van Loavies. Dit soort rokken werden al veel gespot op de catwalk en nu ook steeds meer op straat. Heel leuk! 29.95 EUR


Ook ontving ik deze doorschijnende top met panterprint. Het heeft een kleine kol met knoopjes aan de achterkant. 29.95 EUR

Zo, dat waren al mijn nieuwe items. Genoeg geshopt voor de aankomende tijd. Nu wordt het tijd voor heel veel outfitfoto's! Met de items van Costes heb ik al een look gemaakt, deze kan je hier op mijn blog vinden.

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? Welk item is jouw favoriet?

8 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.