31 augustus 2016

Inspiration / Choker


Een trend die we al sinds het begin van dit jaar zien is de choker. Hartstikke hot in modellenland, maar de trend groeit en groeit. We kennen de choker natuurlijk van de 90's kettinkjes, maar hij is terug in een andere variant. Simpel, classy en sexy! Maar er zijn een hoop modellen. Zo is het dunne, zwarte bandje met bijvoorbeeld een gouden maantje heel populair, maar ook een dikke velvet choker wordt veel gespot. Kijk je mee?

Het kettinkje geeft je outfit net dat tintje extra en legt de aandacht op je hals. Draag daarom een off shoulder top of tops met spaghetti bandjes. De choker is bovendien ook super easy om zelf te maken. Misschien heb je thuis nog wel een lint of veter. Knoop hem om en, tadaa! Voor inspiratie heb ik de bovenstaande collage voor je gemaakt! 

Shop je liever zelf een choker? Kijk bijvoorbeeld op de webshop van Asos, Most Wanted NL, Forever21 of  Loavies

Wat vind jij van de choker? Heb je er zelf al een in bezit?

12 opmerkingen:

 1. Ik ben echt dol op chockers! ik heb al een hele collecie ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leukkk! Ik heb er één met een schelpje, maar toch krijg ik het alijd benauwd als ik hem om heb, haha! Leuke inspiratie :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn zo leuk! Vooral met schelpjes zijn mn fave.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik moet er erg aan wennen maar vind de subtielere chokers erg leuk!
  En zoals laura zei, die met de schelpjes. Ik vind die ook wel heel erg leuk :)
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik moest ook erg wennen. Zit toch best strak om je keel!

   Verwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.