29 augustus 2016

New in / Brandfield sieraden

 

Als klein kind was ik al dol op sieraden. Ik was zo trots op mijn eerste horloge die ik van mijn oma kreeg. Het was zo'n licht roze met allemaal rode hartjes erop. Nu draag ik graag een horloge, gecombineerd met leuke armbandjes en bijpassende oorbellen. Ik vind dat sieraden je outfit echt af kunnen maken. Je kan er zoveel kanten mee op. Vorige week kreeg ik een leuk pakketje van Brandfield binnen met allemaal leuke sieraden. Kijk je mee?Brandfield is een officieel dealer van vele sieradenmerken. Zij hebben een uitgebreide webshop met dames- en herensieraden. Denk aan horloges, armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en zonnebrillen. Ook hebben ze een eigen winkel in Groningen. 

Omdat ik dol ben op de rosé-gouden kleur, heb ik vrijwel alles in die kleur besteld. Het linkerarmbandje op de foto is van Zinzi. Het is een subtiele armband met een klein bedeltje waar 'Zinzi' op staat. Het leek met leuk te combineren met het horloge van Zinzi die ik vorige week al liet zien, klik hier


Deze twee armbanden zijn van het merk Mya Bay. De linkerarmband heeft een grote bedel met de tekst 'Collect beautiful moments' en op de rechterarmband staat de tekst 'Happiness is not a destination it is a way of life'. De armbanden zijn leuk met elkaar te combineren!


Als laatste (en het enige zilveren sieraad) bestelde ik deze leuke, minimalistische oorbelletjes van Karma. Deze staafjes zie je heel erg veel. Ik houd zelf erg van kleine en subtiele sieraden, dus deze konden niet ontbreken. 

Ik ben heel erg blij met alle sieraden, want alles is in mijn stijl. Gelukkig past alles, want dat vind ik nog wel eens lastig met sieraden. Maar, bij Brandfield staat bij elk product genoeg productinformatie, zodat je zeker weet dat je het juiste besteld. 

Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? En ben je zelf ook zo gek op sieraden?

Dit artikel is in samenwerking met Brandfield.

11 opmerkingen:

 1. Wat een mooie aanwinsten, vind de sieraden echt heel erg leuk!
  Prachtige foto's ook. <3
  Liefs,
  Evelien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah wauw, ik vind die armbanden die je hebt besteld van Mya Bay heel erg mooi! En die kleur ook, gorgeous <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Collect beautiful moments armband vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Lois, wat een prachtige items. Ik vind ze echt helemaal geweldig. Ik ben zelf een grote liefhebber van roze gekleurde items.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die armbanden zijn echt prachtig! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, die armbanden zijn echt prachtig! Love it!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.