26 augustus 2016

Travel / Torrox (Spanje) 08/16


Precies een week geleden landde ik weer op de Nederlandse bodem na ongeveer twee weken Spanje. Heel lief: ik mocht met mijn vriend en zijn ouders mee op vakantie. Het was geweldig. We verbleven op een berg tussen Torrox Costa en Nerja. Dat ligt in het zuiden van Spanje: Andalusië. We hadden een leuk huis met zwembad en een prachtig uitzicht. Wie mij op Instagram volgt heeft al vele foto's gezien, maar in dit artikel laat ik nog een hoop anderen zien. Kijk je mee?
Het plaatsje Nerja is heel leuk. Heel fotogeniek ook! De eerste vier foto's zijn hier genomen. Op het Balcon De Europa had je prachtig uitzicht over de zee. Zelf verbleven we op de berg, genaamd Tamango Hill. Super leuke naam! We zaten echt bijna bovenaan, dus ook hier was het uitzicht adembenemend. Op het strand heb ik onder andere dit boek van Anna Nooshin gelezen. Ik had hem gekocht op het vliegveld in Eindhoven. Echt een aanrader, heel leuk geschreven. 
De bovenste foto's zijn genomen in het plaatsje Frigiliana. Dit is een heel klein dorpje op de berg met zo'n ongeveer 2000 inwoners. De straatjes waren heel cute. Alle huizen waren wit en bijna elke voordeur had een andere kleur.Lekker uiteten in Nerja. Dit restaurant 'Rúcula' had echt heerlijk eten. Als voorgerecht had ik deze zalmrolletjes met guacamole en mango-aioli. 
Op onze laatste dag gingen we nog even de grote stad Malaga in. We vlogen pas om 8 uur vanaf het vliegveld daar, dus we hadden nog genoeg tijd om te shoppen. Maar helaas, er was een groot festival en alle winkels zaten dicht. Balen! Maar gelukkig wel een aantal mooie foto's kunnen maken. Mijn roze vriend ging natuurlijk ook mee op vakantie. Ik had hem voor mijn verjaardag gekregen, twee dagen voor mijn vakantie. Heel leuk, want zo'n ding is natuurlijk erg fotogeniek, haha!

Ben jij ook nog op vakantie geweest? Of ben je ooit zelf in deze buurt geweest?


5 opmerkingen:

 1. In de afgelopen 5 weken ben ik wel twee keer op vakantie geweest! Eens naar Sicilië en vorige week nog met mijn moeder en zusje naar Kos. Wat ik wel altijd verschrikkelijk (maar ook jammer) vind is het dragen van mijn camera op vakantie, het is er zo warm en dan gaat de nekriem verschrikkelijk plakken. Hoe doe jij dat?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat heerlijk. Zelf ben ik ook twee keer op vakantie geweest. Twee keer naar Spanje zelfs! Ik heb een camera tas waar ik mijn spiegelreflex in laat. Zo hoef ik niet al te lang met die camera om m'n nek te lopen.

   Verwijderen
 2. Wat een prachtige foto's allemaal, ik zou er ook wel heen willen! Wat lief dat je mee mocht met je vriend en zijn ouders :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben al 2x op vakantie geweest in Nerja, en wauw, wat houd ik van dat dorpje! Zo'n fijne sfeer. Een vriendin van me heeft er 10 jaar van haar leven gewoond en ik ben stikjaloers, haha! Mooie foto's heb je gemaakt! X

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.