24 augustus 2016

Outfit / Black jumpsuit


De jumpsuit, wat een heerlijk item! Met één kledingstuk is je outfit helemaal af. Een paar leuke sandaaltjes eronder en nog wat accessoires en je met klaar. Ideaal. Ik kocht deze jumpsuit een paar weken geleden bij Guts & Gusto. Het is een best chique model, maar je kan hem voor bijna elke gelegenheid wel aan. Zo had ik hem een keer gecombineerd met witte sneakers voor een avondje stappen. Op vakantie in Spanje droeg ik er sandaaltjes onder. Kijk je mee?

Jumpsuit, GUTS&GUSTO | Schoenen, SACHA | Horloge, OOZOO | Armbandjes, BIBADeze outfit had ik aan tijdens een bezoekje aan een leuk dorpje in Spanje. Nadat we een rondje hadden gelopen, gingen we uiteten. Wil je de outfit nog chiquer maken voor het diner? Draag er dan mooie hakken onder en bewaar je mobiel en make-up in een clutch. De jumpsuit heeft een vrij diep decolleté, maar dat vind ik wel bij het model passen. De ruches vind ik een mooi detail en maakt de look wat speelser. De achterkant laat een kleine 'open rug' zien. 


Mijn gladiator sandaaltjes zijn van Sacha. Ik ben er super blij mee! In Spanje droeg ik ze heel veel. Ze zijn makkelijk te combineren en maken elke outfit net iets meer speciaal. 

Wat vind jij van deze outfit? Draag je zelf ook veel jumpsuits?

7 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.