22 augustus 2016

New in / Zinzi retro watch


Daar ben ik weer, terug van vakantie! En ik kom met iets leuks. Het Nederlandse sieraden merk Zinzi dook de archieven in en kwam uit in de seventies. Dit nieuwe horloge met de naam 'Retro watch' heeft een extra platte kast in ronde vorm. Natuurlijk zit de typische roze Zinzi kleur een aantal keer in het horloge verwerkt. Zo is de secondewijzer roze, maar ook op de wijzerplaat zijn ronde roze 'dots' gezet om fashionable de seconden te volgen. Benieuwd naar dit nieuwe horloge van Zinzi? Lees dan vooral even verder!

Ik vind het horloge prachtig. Het was een cadeautje die ik van Zinzi kreeg, dus het was een verrassing wat ik zou krijgen. Zelf zou ik niet zo snel voor een bruine band kiezen, maar ik vind de combinatie van de bruine band heel erg mooi staan met de rosé gouden plaat. Heel erg retro. De horloges zijn namelijk ook nog verkrijgbaar in het zilver en je kan ook nog kiezen tussen een leren band of een stalen band. En die leren banden zijn ook nog weer in allemaal verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk aan zwart, licht- en donkerblauw, roze en bruin. Zoals ik hierboven al vertelde, zit de typische kleur van Zinzi een aantal keer 'verstopt' in het horloge. De achterkant van het bandje is ook knal roze en zoals je hieronder op de foto kan zien is het schuifbandje ook Zinzi roze! Verder heeft het horloge ook een ronde dag-aanduiding. Dit vind ik echt super handig! Zo kan ik snel zien of het nu de 20e of 21e is!


Wat ook leuk om dit weten is: de retro watch is zo ontworpen, dat ook mannen het kunnen dragen. Al moeten ze wel van roze houden, haha :p. Nog een leuk feitje: het horloge is extra plat, hij is slechts 8mm dun. Hierdoor ziet 'ie er nog meer retro uit. Ben je benieuwd naar de andere varianten van dit horloge? Zinzi heeft nu haar eigen magazine! Deze is gratis verkrijgbaar bij alle Zinzi-dealers en online via zinzi.nl/magazines. De horloges zijn verkrijgbaar vanaf 99 euro. 

Wat vind jij van de nieuwe retro watch van Zinzi?


Dit artikel is in samenwerking met Zinzi

11 opmerkingen:

 1. Wat mooi! Tof zo'n originele uitgave.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je er weer bent! Ik vind het een mooi horloge! Ik ben benieuwd naar de andere kleuren X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig bandje zeg! Dat magazine ziet er ook erg vrolijk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi horloge! Vind de kleur van het bandje erg pretty.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze is MOOI! Ik heb niet snel dat ik horloges mooi vind, maar deze... Wauw! Prachtig model en kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze is MOOI! Ik heb niet snel dat ik horloges mooi vind, maar deze... Wauw! Prachtig model en kleur!

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.