05 augustus 2016

New in / Eastpak


Hoe leuk is mijn nieuwe rugzak?! Ik ben er onwijs blij mee. Zwart is altijd goed, maar het printje vind ik vooral te gek. Afgelopen week ontving ik deze Eastpak tas van The Bag Store. Deze rugtassen zijn onwijs populair en ik denk dat iedereen het merk Eastpak wel kent. Ik herinner ze nog van de middelbare school. Kilo's wogen ze dan. Nu is het mijn nieuwste fashion item. Kijk je mee?


Deze tas heeft de naam Eastpak Out of Office Varnish Triangle. Een mond vol, haha. De tas heeft een prima vorm en grote. The Bag Store verkoopt dezelfde tas ook in een kleiner formaat, voor de liefhebbers. Deze tas heeft in ieder geval een 13" laptopvak aan de binnenzijde van de tas. Ook heeft het een ruim voorvak waar je verrassend veel in kan verstoppen. In de hele tas past zelfs 27 liter!


De print dus, die vind ik echt te gek. Heel minimalistisch. De schaduwen achter de witte driehoekjes geven een extra dimensie aan de print. Wil je nog meer informatie over de tas? Hij kost 79,95 EUR en is hier te vinden op de website van The Bag Store.

Binnenkort zal er een leuke outfitpost online komen waarin ik deze tas combineer. Ik twijfel nog precies hoe. Misschien met een chic jurkje, zodat het een outfit combinatie wordt van chic en sportief. 

Wat vind jij van deze tas? 

5 opmerkingen:

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.