19 september 2016

New in / Biker boots

 

Ben jij ook team 'je kan nooit genoeg schoenen hebben'? Ik wel! Sneakers, loafers, sandaaltjes, laarzen, etc. Vorige week ontving ik weer een nieuw paar schoenen, hele mooie biker boots van Sacha. Ik heb namelijk een hele toffe tutu rok van Loavies en ik zocht daar nog een paar schoenen onder. Tuurlijk, mijn sneakers of men shoes passen er ook onder, maar stoere laarzen, daar was ik naar opzoek. Ik vond ze dus bij Sacha, kijk je mee?


Het fijne aan deze laars is de schachtomtrek. Deze is namelijk 30 cm en sluit daarom mooi aan om je been. Zo staan ze erg leuk bij een rokje of jurkje. Ook de twee zilveren ritjes en gespen vind ik erg gaaf. Het zijn erg stoere boots, leuk om te combineren aan je stoere outfit, maar het kan je chique look ook een echte boots geven. 



De twee zilveren ritsen en gespen zitten er voor de sier. Aan de binnenkant zit een rits waarmee je de laars openmaakt en hem gemakkelijk aan kan trekken. 


De laarzen zijn van leer en zitten heerlijk. Ik heb ze online besteld en ik twijfelde nog over de maat, 40 of 41. Uiteindelijk ben ik voor 40 gegaan en deze zitten perfect. Ik heb best smalle voeten, dus al je wat bredere voeten hebt, zal ik voor een grotere maat gaan. Ze zitten namelijk best nauw sluitend.

Ben je zelf opzoek naar enkellaarsjes of schoenen in het algemeen? Bij Sacha krijg je met de code 'lois blog' ' (ja, mét spatie) 15% korting op je aankoop. Deze code is geldig tot en met 16 oktober 2016. 

Wat vind jij van mijn nieuwe boots?

Dit artikel is in samenwerking met Sacha

9 opmerkingen:

  1. mooie biker boots.
    mvg debby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leukk! Die zijn zo fijn te combineren met een legging en oversized trui. Maar met een tutu is idd ook gaaf! Ben benieuwd naar de outfit die je ermee gaat fotograferen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. hele leuke laarsjes! Love it.
    Perfect te combineren. <3
    Liefs,
    Evelien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, super leuke laarsjes! Ik moet ook maar weer eens nieuwe gaan kopen :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie!

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.